S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!!!

01.12.2009

Ahojky holky :a: možná si myslíte, že si z vás dělám srandu...pro ty co mě trochu sledují :#o: ALe od včera krvácím, břííško bolí...ale stále nepravidelně :||): Vím, že kdybych žila v Čechách...tak na nic nečekám a jedu...ale tahle skur....á Kanada je na tohle tak zaostalá, že by mě zase poslali domůůů :jawdrop:
Už jsem absolvolala i 3 horký sprchy...a trošku přituhuje :C]]:
Proč ale píšu...já áuž podle místích doktorů rodím zhruba 3 týdny...ale furt nic, stále 2 v 1...Ale teď, kdy už to je asi ono...nevím, ale já se do tý porodnice bojím jet. Sice při každý prohlídce mi říkaj, že pokud odteče plodovka...mám JET...
Pokud začnu mít kontrakce po 5 min...a min hodinu...mám JET, nebo do třetice...pokud začnu krvácet...mám JET. Ale já se fakt bojím, že mě pošlou zase domů...a že nakonec porodím doma :jawdrop:
No teď si to zpětně čtu...a :#o: ale nevadí. Jdu si opět dát sprchu...a kašlu na DR. Pokud mě znova p vyřetření pošlou domů...tak si stoupnu mezi dveře...a nehnu se dokud prďolka nebude na světě :cc):

Jinak nevíte co jak to vypadá S Miškou???
Zatim papa

Tak jsem po sprše...a furt stejný, akorát mi přijde že trošku silnější :\x: ale stále nepravidelný :#o: No ale nechci nic zanedbat, takže vyjííýdíme směr porodka :C]]: Doufám, že se ozvu co nejdřív...a jako čerstvá mamina :cc):
Tak papa

tak snad konečně už je to ono ;).... když se ti to ani po teplý sprše nezklidnilo.....a ty kontrakce nemusí být přesný na minutu..............tak snad tě tu uvidíme až s miminkem....:k:

Ahojky kočko, to je fakt nářez... já být tebou tak do té porodky frčím a prostě se nenech odbýt... Přece tě nemůžou pořád tak napínat, musí sakra nějak jednat... Sice je hezký, že zastávají přirozenost a tak dále, ale nemělo by to být na úkor maminky nebo nedejbože miminka... Pokud do té porodky pofrčíš, tak dej určitě vědět, jak to vypadá... Moc se opatruj a přeju hodně síly :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka