Jak oznámit příteli, že bude tatínek?

01.12.2009

AHoj holčiny, jak už možná některé víte, v neděli mi vyšel pozitivní tt. Zatím jsem to nikomu neřekla. Až se sama divím, že jsem to dokázala. I příteli jsem to chtěla oznámit až to budu mít potrvzeno i doktorem. Jenže zatím je na doktora moc brzy, pak nemá volno a jsem objednaná až na 17.12., což bych měla být tak v 7.-8.tt. No ale do té doby to vážně nevydržím ani náhodou... No a teď k mému dotazu. Dokud jsem jen čekala na // tak jsem měla milion nápadů, jak to miláčkovi říct... No a teď prostě nevím. Chci mu k tomu dát nějaký dárek... Poraďtě prosím... to těhotensví mi nějak vzalo kreativitu :-)

já jsem si pořád říkala, jak to manželovi oznámím až budu těhotná a nakonec jsem si dělala test těsně před odjezdem na svatební cestu - ve shonu, všude jsme měli zabalený věci, nebyla jsem sběhlá v těhotenských testech, takže jsem netušila, že vyhodnocení testu trvá nějakou dobu a ne minutu a že druhá čárka může být jen málo vidět... vždycky jsem si představovala, že prostě se to tam hned objeví, takže jsem mu v první chvíli řekla, že nic, že jen jedna, šla dobalit věci a až za 5 minut, co jsem ho šla vyhodit, tak jsem si všimla, že je tam druhá čárka .. tak jsem na to koukala, jak z jara, pak přišel manžel, koukali jsme spolu, on pořád jen opakoval, jestli to jako znamená, že bude táta a já zase pořád dokola, že nevím, že asi jo... no faaaakt romantika :-) ještě po návratu z dovči jsem si dělala kontrolní, páč jsem si furt říkala, že třeba to není pravda a doktorka mi řekne, že jsem se zbláznila a tak :s:

Tak holky vyřešeno... šla jsem nakonec do knihkupectví, aby byl dárek rovnou taky praktický... Koukala jsem po nějakých albíčkách atd. Mají toho tedy hromady, ale získala si mě jedna... Zelená a je to průchod celým těhotenstvím, od prvního poz. testu do 3 let dítěte. Je to v kroužkové vazbě, tudíž se v tom i dobře listuje. Nechala jsem to zabalit od ružového papíru s modrou mašlí... tak a teď už jen načasovat ten správný okamžik :-) díky za tipy :-)))

Ahojky, moc ti gratuluji k těhotenství!

Je to tu plné supr nápadů, ale nedá mi to a přidám ten svůj. Už dlouho si přeju mimčo, ale zatím to kvůli škole nejde. Ale tak občas si děláme s přítelem legraci a on si povídá s mým bříškem a říká mu to co mu napovím, protože sám "se stydí" :-) něco říct. Tak mu třeba řeknu: "Ahoj bříško, jak se máš? " a on to úplně roztomile krásně bříšku zopakuje...vždycky se mi zasteskne, že mluví jen na bříško...No a až jednou bude v bříšku miminko, tak mě napadlo, že mu řeknu, aby řekl: "Ahoj miminko, moc se na tebe těším, budu tě mít rád!" Ale jak to dopadne a jestli to vyjde, to nevím...třeba to nevydržím a poletím za ním hned s počůraným testem...

ahojky, já jsem si říkala, že pokud jednou budu těhu, tak dám fotečku jako tapetu na pc a když zapne pc tak uvidí fotečku miminka a nebo jsem si říkala, že bych udělala krásnou prezentaci, krásná hudba, fotečka testiku, fotečka miminka, krásný slůvka u toho a poslala bych mu to meilem.

Holky no řvala jsem u každého vašeho příspěvku ... protože vím, že manžílek bude mít taky slzičky až mu to jednou oznámím!!!!!

Hoĺky moc děkuji za typy. On měl právě v pátek narozeniny. TO jsem si dělala první test, ale byl negativní. Nakonec sice slaboulinkaťounká čárka vykoukla, ale to on neviděl. A tak jsem mu šla přát k narozeninám. A on, jsi těhotná. Já že ne a to, že by to byl ten nejkrásnější dárek... No tak mu chci právě něco jako dát, že jsem to jako měla koupené dlouho a zapomněla na to :-) No nápadů je tu hodně, tak snad něco vymyslím :-) Díky moc.

no, já moc kreativní taky nebyla...ani trpělivá. vzhledem k tomu, že jsme mimčo tak trochu plánovali...alespoň tu noc, jsem mu po 14 dnech ráno v posteli řekla, že jsem si dělala test. chudák byl ještě rozespalej, v mžiku se probral, zeptal se a jak to dopadlo..tak jsem mu řekla, že bude táta...chvíli jsme tomu nemohli uvěřit...no, doteď tomu občas nemůžeme uvěřit...a bylo..jo jen se mě zeptal, proč jsem mu o tom neřekla, že si dělám test, že chtěl být přitom se mnou....řekni mu to nějak citlivě, třeba mu něco uvař, udělejte si večer...

ahojky, gratuluji k pozitivnímu testíku.Co mu to takhle dát do mikulášského balíčku.A jak už se tady psalo, prodávají knížečky pro tatínky, nebo mu dát do toho balíčku kromě nějakých dobrot i ten testík a třeba dudlík, nebo něco na miminko.Však na něco určitě přijdeš.

ahoj, vydrž to mu nic neříct a až pujdeš k dr nech si udelat fotečku, třeba to pekne dej do nejake krabicky i s tehu testem a dej mu to pod stromecek :cc):

ja bych asi koupila dudlika,bryndak nebo sterkatko a nebo neco takoveho a k tomu bych dala nejlip foto a nebo tehu test,
ja sem to manzovi rekla testem,26.12.
ja bych to vydrzela do vanoc
:a:

Ahoj, ja si na uplne silenou romantiku (detsky boticky) apod. uplne nepotrpim (cimz ale netvrdim, ze je na tom neco spatneho, jen to neni muj styl), ale dokazala jsem to i pres zvidave otazky doma asi tyden tajit, takze az jsem mela uplnou jistotu (taky ne od lekare), tak jsem milacka aspon vylakala na hezkou veceri a tam mu dala test v krabicce. Stejne na me koukal jak puk, protoze ten tehotensky test byl stejny jako ovulacni, ktery jsem pouzivala, tak chvili nechapal, proc mu davam ovulacni test v krabicce, ale nakonec pochopil :s: a leskly oci probehly taky (ja se u toho rozbulela). Uvidis, ze stejne vymyslis tu pro vas nejhezci variantu :c: :qu:

já jsem tenkrát koupila hrníček s nápisem tatínek, ale ono to bylo stejně jedno, on to na mě poznal, protože jsem zářila víc než sluníčko. Zhluboka se nadechni a směle do toho,myslím si, že jakmile začneš půjde to samo a .....budou to určitě jedny z nejkrásnějších chvilek.

Ahojky, ten můj to dostal formou dárečků v dárečku den před štědrým dnem (nemohla jsem to vydržet) - otěhotněla jsem kolem 2.12. :-) a test mi vyšel pozitivně 18.12. No nic, napsala jsem mu dopis ve kterém jsem shrnula náš společný vztah (pochopitelně jen to pozitivní :s: ) a tak lehce mu tam nadnesla, že do nového roku vstoupíme společně s 8 nožkama, protože Ježíšek byl k nám letost až moooooc hodný a nadělil nám radost na celý život :-) Jo a koupila jsem mu takovou tu knížku života (kam si píšeš pokroky miminka, lepíš fotečky a tak) a na přední stranu jsem mu nalepila testík s dvouma čárkama a pod to napsala datum...

Ahojky, v prve rade prijmi mou srdecnou gratulaci, a k dotazu : chapu te ja to taky oznamovala v 5tt, vydrzela jsem to tyden tajit... a oznamila jsem to vetou "budes mit miminko" ...jestli chces darecek, no tak kup neco typicky miminkovskeho, jako je dudlik, anebo nejakou vtipnou knizku, urcite jich je spousty, na tema otec tatinek apod....a pekne si to naplanuj, nekam ho treba pozvi.... je to strasne silny okamzik, na ktery budes vzpominat....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka