Jak kojíte v noci?

29.11.2009

Ahojky tety, tak potřebujeme poradit s nočním kojením a režimem vůbec. :$}: Moje noci jsou jeden velký teror a říkám si, že to není úplně normální a asi něco dělám špatně.
Kolem sedmé, půl osmé uložíme Vendu po koupání a kojení spinkat. Budí se nám kolem půl 11 na další kojení. Nakojím z jednoho prsu - dám odříhnout. Buď vypadá najedený, pak to neřeším nebo mu dám ještě druhý prs. Jenže pak mu odříhnutí trvá strašně dlouho, protože u toho usne. Jenže mezitím se stihne ještě pokadit, takže měníme plenu a občas ho celého musím převléknout, protože se ještě poblinká. Celé jedno noční kojení nám trvá tak hodinu, hodinu a půl. Kolem druhé ráno se to opakuje a znovu kolem páté ráno zase. Pak vstáváme na půl osmou definitivně.
Takže já spím vždycky tak hoďku, hoďku a půl mezi jednotlivými kojeními a to je fakt šílený. Ráno jsem totálně na odpis a Venda čiloučkej.
Teď máme ještě rýmu, tak občas i v noci musíme odsávat. A to si vemte, že v úplně stichlém domě pustíte ve 2 ráno vysavač. Sousedi nás musí milovat! Jenže když Vendu zkusím nakrmit bez odsátí nosu, tak se moc nenají, funí u toho a pak mi to stejně vyblinká nebo má za hoďku znovu hlad.
Jak kojíte v noci vy? Poraďte mi, já se chci trochu vyspat !!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka