Máme půl roku!!!Hurá

01.12.2009

Holky slavímééé :°°//: :qu: :qu: , včera o půl šesté večer nám bylo přesně půl roku, je to hrůza jak to letí. Dneska jsme byli na půlroční kontrole :*8*: , nevím kolik Vikča měří, ale vážíme 6780g, to znamená, že za poslední měsíc jsme přibrali jen 80g, no doktorka na to nic neříkala, že je to normál, že někdy děti moc nepřiberou, tak se tím nezatěžuju. A to na noc jíme už víc jak týden kaše, kdyby jsme je nedávali tak snad hubnem :s: Jinak beruška kontrolu jak jinak celou :^O^: a to jí nic nedělali, jen jak jsem jí položila na stůl tak zpustila, no občas jí trochu uklidnil dudlíček, hrůza, a to tam na ni na chudáka byli dvě, doktorka tam měla nějakou mladou, tak z toho byla Vikča dost vykulená, jak na ní koukali obě zaráz :s: No musí se tužit v kolektivu :s:
Dostali jsme instruktáž ohledně příkrmů tak jsem už dneska k obídku dala berušce první mrkvičku :a\|: , byla jsem zvědavá co ona na to, no, jak koukla, že nesu misku, tak začala radostně klapat pusinkou a rozhazovat ručičkama (to dělá večer když vidí, že bude kaše - už jí moc šmakuje), tak jsem to do ní začala ládovat a ona normálně papkala, takže snědla všechno co jsem jí do misky dala (dala jsem ze začátku radši jen třetinu skleničky) a pak se dopila mlíčkem :$}: , tak snad jí budou obídky šmakovat.
Jinak Viktorka poslední tři noci dost pokňourává, začala mít problém zase s večerním usínáním (už 3 týdny usínala sama bez nás a krásně), chce mě u toho mít a když odeju tak spustí takovej srderyvnej pláč, že bych brečela :§) taky.Ale to už jsem tady psala, tak se nebudu znovu rozepisovat. Tak nevím, možná nám budou rost zoubky, ale dívala jsem se, nateklího nic nemá, tak nevím.
No, z pokroků toho moc neumíme, otáčíme se ze zad na bříško, pást nás moc neba, to vždycky nadáváme a děláme letadlo, snažíme se dávat kolínka pod bříško, ale jelikož ruce jsou roztažený, tak trošku ryjeme čumáčkem v zemi, no zkoušela jsem jí podepřít hrudníček rukama, tak byla na všech čtyřech, ale to se začně rozčilovat z chvíli, no nevím, s takovou nikdy nepolezeme :°O°: Koukám, že jsem se dost rozepsala, tak toho zanechám, a co vaši červíci :ooo: jak se máte?

Tak vítej Viktorko v prvním půlroce! To baštíte úplně stejně skvěle, jako my :one: Akorát my jsme teda podstatně těžší ://:
S tím rytím čumáčkem do země jsme na tom taky stejně. No já doufám....NE, já věřím, že se to určitě brzy naučí. Musí na to přijít, že bez rukou to nejde. ;) :s:

Krása a moooc gratulujeme!Hrozně to letíííí! To ani neni možný!
Moc vám to holky sluší, malá je kozelná! :one:

Moc gratulujeme k mininarozeninkám :-) :k: :k: :k:
Poslední fotka je fakt povedená, sluší vám to spolu holky :c: :a:

Krásný fotečky-no, má nádherný kukadla!!!
JInak mi taky usínáme děs a hrůza, vždycky to trvá 45min.-2hod. a nevím, jak ho to neučit beze mě..?
JInak máte super váhu, já se zrovna dneska bavila s manželem a ten už mi říkal, že ho vždycky po plavču (chodí on, mě se nechce) bolí ruce.

In reply to by Tez

Ahoj Tez, děkujeme. No jo, vy jste taky úplně jiná váhová kategorie :s: Samík už je pořádnýho kus chlapáka. To se manželovi nedivím, mě už teď dělá Vikča problémy, když ji dýl tahám, natož kdyby měla 9 kilo :s: Jo a nechci to zakřiknout, ale teď jsem malou uložila, leží v ložnici už asi 15 minut a zatím ani nehlesla - asi jsem ji pořádně utahala :s: :a:

In reply to by Tez

tak jsem ti psala ještě večer, ale pak se to tady celý jaksi pokakynkalo, tak se to asi neodeslalo :s: Tak mě včera Vikča usla fakt jen tak, a úplně sama :\x: :\x: A spala až do rána, v noci ani nekňourala :n: Koukám, že Samík má teda výdrž. No ta vyřvávací metoda je myslím chození k malýmu v intervalu tak pěti minut, ne?Ale nebrat z postýlky. Pak dej vědět, jestli to na Vás zabralo :a:

Ahoj Jajdo, připojujeme se s Borískem k velkým oslavám na Viktorčinu počest.. :°°//: přejem všechno nejlepší.. :k: Viktorka je mooc krásná a budu se opakovat, ty její kukadla jsou krásný!! A na fotečce s Tebou vám to moc sluší holky.. :h:
Jste šikulky, že tak hezky papáte.. :a\|: já jsem dnes prckovi dala teprv druhou mrkvičku a jakžtakž to snědl..a už dokonce sám otvíral pusinku, ale šklebil se u toho stejně jako poprvé.. ://: no ale určitě se taky dopracujeme k tomu, aby rozhazoval ručičkama když uvidí kašičku stejně jako Viktorka.. :one:

ahojky. gratuluju. my máme za 14 dní. :///: hriözně to letí, kde je to moje malý miminečko ://:
Koukám, že s vývojem jsme na tom podobně, jen ještě nemáme žádný příkrmy.
Malinká je nádherná :c: a tobě to taky sluší :one: Akorát taťku oc nevidím, jsi mu ňák usekla hlavičku :s:

In reply to by Magdík.H

Ahoj Magdi, moc děkujeme. Jo jo taťka je bez hlavičky, on se nerad někde veřejně prezentuje :s: Je to hrůza jak to letí, když koukám na ty fotky z porodnice, tak to snad už ani není pravda. Za chvíli prcci pomažou do školy :C]]: :a:

tak posíláme gratulaci :k: my si počkáme do štedrého dne a budem taky slavit půlroček,tak papa holky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky