Holčička aneb opravdu se dá věřit ultrazvuku?

01.12.2009

Tak jsme dnes s manželem byli na 3D ultrazvuku a pan doktor nám řekl, že je to určitě holčička :°*°: . Před 3 týdny, kdy jsme byli u doktorky na obyčejným utz, tak miminko nespolupracovalo, nic neukázalo, tak dnes to pro nás bylo překvapení. ALE. Mám docela zábrany se tomu oddat naplno, že je to holčička. Už se ukázalo tolik případů, že bylo 100%, že se utz ukázal holčičku a na porodním sále se objevil chlapeček. Bojím se, že když miminko pojmenuju, poddám se tomu a nakonec to nevyjde, tak budu zklamaná. Třeba zbytečně sýčkuju, ale fakt nevím. :$$:

no tak nám před 3 týdny řekl taky primář, že je to holčička, ale abych pravdu řekla, i tak to ještě beru s rezervou. Máme dvoje známé, kterým řekli stoprocentně pohlaví a pak to bylo naopak :-). Oni ti doktoři taky nejsou vševědoucí a splést se můžou.... já zatím radši kupuju ve žluté a zelené :-)

hlavně že je miminko zdravé ať už holčička nebo chlapeček. my jsme si to nechali jako překvapení takže všude musím dopředu hlásit že pohlaví znát nechceme a je to docela legrace.....celé naše okolí tipuje a velmi se tím baví, jsme opravdu jedni z mála kdo si to nenechal říct. a co to bude no uvidíme. já říkám, že holka protože těhotenství mi na kráse nepřidalo :-) můj chlap by chtěl holčičku a tak říká, že to bude kluk :-) a jména už máme vybrané pro obě pohlaví :-)takže bych se tím netrápila a užívala bych si na tvém místě vědomí že máš díky UZ určitou informaci o zdraví děťátka a to je moc důležité. Mějte se krásně a užívejte si to

Nam to taky potvrdili na 3D uzv na 100%, rikala doktorka ze vidi vystavni pipinku a pak uz to na sobe nezavazne rekli dalsi 3 doktori, takze ja uz se tomu oddala a brzy budu muset vlozit nove ruzove ulovky a Klarce uz jinak nerekneme...a reknu Ti az pujdeme rodit tak i kdyby nam nakonec podali Klarku s pindikem tak budu stastna jako blecha i kdyz na holcicku se tesime a manzel si ji moooooc pral...

Tak si myslím, že na tom 3D je to celkem dost pěkně vidět, ne?? uvidíš, já jsem přesvědčená o chlapečkovi od začátku, tak snad bude :) , mám poděděné věci po klučíkovi, takže všechno skoro modré, no ale pan doktor mě pořád napíná. Tak se optruj a pohlaď princeznu :) !!!papa

Tak to vypadá, že v březnu to bude pěkně vyrovnaný...akorát ženichů pro princezny :qu: . Jinak nám řekla paní doktorka v 16 tém týdnu holčičku, to jsem tomu moc nevěřila. pak ve 20tém týdnu že to vypadá spíš na chlapečka, na velkým ultrazvuku že je to kluk a i pindíka jsme viděli :c: a teď nám paní doktorka řekla, že je to ukázkovej klučina! tak doufám :w: , mám všecičko laděný do modra nebo spíš do takových klučičích barev... :) ,jak říkáte holky na bříško mluvím jako na Danielka,takže doufám že to byl opravdu pindík a né něco jinýho, to bych asi pěkně čučela :jawdrop: ..... :D . Ale co, holka nebo kluk...hlavně že se nám to narodí zdraví,né :one: ?!
Tak se mějte krásně holky, březňátka i ostatní maminky, těhulky, snažilky... :a:

Tak gratulace :qu: :\x: a znáš to, dokud mimi nevyleze tak není jistý nic... :s: takových případů už bylo... nezbývá než věřit doktorům, že to opravdu ta holčička bude :c: :a:

Ahoj, tak koukám, že tu v březnu bude pěkně zaholčičkováno :!k: Nám to taky řekl doktor už asi 3x, taky oslovuju bříško Karolínka, ale pořád radši jsem pořád připravená na to,že na porodním sále může přijít překvápko. Podle mě to z utz není na 100% skoro nikdy, takže radši počítám i s tím druhým.
Každopádně mám většinu oblečků po kamarádčině holčičce,takže na to dost spoléhám, většina je růžovoučká :°:

tak jsme na tom stejně, taky mám trošku obavy, řekli nám holčička, tak snad tam je.-)) Už nám to řekli dvakrát, musíme věřit:-))) pááá

In reply to by zdenicka.x

Ahojda, tak nám řekli holčičku už 3x :\x: a já pevně věřím, že je to pravda. Dokonce i doktroka řekla, že je to 100% a pipinu mi ukazovala na ultrazvuku i když já jako laik jsem tomu prd rozumněla :///: . No a byl by to docela průser, když by se spletli, protože já jsem se tomu už asi poddala a mám půl skříně růžových hadříků :s: a navíc "tomu" co se ve mně pořád hýbe už říkam Viktorko :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka