Poradna, vstřebaný čípek, hlen.zátka...

01.12.2009

Tak mi to nedá,abych se vás nezeptala...Dneska jsem byla u doktorky, panika z velkého miminka se zklidnila,ale zhrozila se, když kontrolovala čípek. Je naprosto vstřebaný, prej si šáhla na hlavičku miminkovi. Takže to vypadá na brzký porod. Ovšem až se bude něco dít. Zatím mě bolelo udoktorky a cestou domů v zádech auvejau a doma jen párkrát. Jen jsem od té doby ležela a ted když jsemvstala, měla jsem na vložce takovej hlen. Mám trochu kvasinky,ale s těmi během těhotenství tak nějak žiju a vím, jak to vypadá. Tohle byla mléčná hmota hustá a flek jako pětikoruna, je možné aby to byla ta zátka? Tak už jen pravidelní poslíčci a asi můžu vyrazit že? Je mi jak spráskanému psovi teda...Ted jsem tajně dožehlila,at je tu poklizíno a at se eventuelně i něco začne dít... :00:
Díky předem za uklidnění, či jiné zprávy. Zuzka

hóóódně nadějně :s:, ani se nenaděješ a budeš pusinkovat mimíska. Trošku tomu pomožte a uvidíš, jak se to rozjede :s:
Držíme palečky
Katka a Bublina Adinka

tak ja mela to same, ale uz v 36.tt a nakonec mi porod vyvolavali 40+5 tt. strasili me brzkym porodem a nakonec tohle, ale byla to rychlovka, tak jsem za to zpetne rada, ale kazda jsme jina, preji ti, at mas mimi brzo u sebe ahojky :a:

Ahojky, no vidíš, to vypadá, že budeš mít mimíska brzo u sebe :-) Co já bych za to dala... Budu moc držet palce, ať vše proběhne tak jak má.. Opatruj se a odpočívej, ať nabereš sílu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka