nevolnosti-2. trimestr

01.12.2009

Ahojky, tak celý první trimest jsme neměla žádné problémy a teď ve 2. trimestru mi začali ranní nevolnosti. Měla jste to taky některá taky tak? Není to pravidlem, ale za poslední týden se mi to stalo už podruhé. Díky moc

Ahoj vsichni,
ja jsem ve 14 tydnu a spatne mi zacalo byt zhruba od 8 tydne. Pani doktorka me uklidnovala, ze po 12 tydnu se to srovna. Houby, nesrovnalo se nic. Tak jsem minuly tyden dostala vitaminy B a je to po nich trochu lepsi.Zazvorovy caj a lizatka, ktera mi doporucila nemuzu ani videt, natoz je vzit do pusy! Jeste mi poradila, ze mam zkusit pit pomalu coca colu nebo zmrzlinu, pry to na nevolnosti zabira.Nejhorsi je to doma utajit, jelikoz o tom vi jen manzel. Ostatnim to chceme rict na Vanoce, takze jakmile je jak ja rikam "blivno", tak se snazim lehnout a radsi nikam nechodit a hlavne se nikomu neukazovat. Nejhorsi jsou vypary z vareni a priprava jidel pro psy. To mi je opravdu ouvej!Nastesti jsem to zatim vzdy rozdychala..Neplati u me jen ranni nevolnosti, ale celodenni!!Nastesti jsem teda jeste nepribrala. Vsude ctu, tak po 12 tydnu zacnu pribirat a zatim stale nic. Jsem zvedava co mi reknou v poradne pokud za 14 dni nehnu s rucickou vahy.Tak se budu pomalu loucit Mejte se a drzte se!

Ahojda, tak ja zvracela cely 1. trimestr, pak se to na chvilicku uklidnilo a ted zase bli...:-) jako Alik. Hlavne po mliku. Snad to bude brzy lepsi, jak vsude slibuji!!! Tak se drzme a musime verit, ze nam takhle prdolkove davaji najevo, ze se jim darid obre!

tak to tě asi já za sebe nepotěším, ale mě bylo blbě téměř celý 1.trimestr, pak ve 12tt začal být klid (říkala jsem si "hurá") no a pak to začalo někdy v 16tt znovu - sice už nepravidelně, ale zato jsem to nedokázala už moc rozdýchat a šlo to ven :) Pak zase byl klid asi 10týdnů v kuse (dělalo se mi jen občas špatně jen po ránu, než jsem něco snědla). No a teď jsem v 31tt a obvykle tak 2x až 3x týdně zvracím - hlavně hned po jídle - někdy to ani nestačím dojíst. Jediná výhoda je (teda pokud se to dá nazvat výhoda), že už mi není špatně od žaludku, ale jen to "vyhodím" a je mi zase OK. No jo, ale co bychom pro ty mimísky nevydržely co? :) Hlavně když jsou oni OK. Tak se Eviku drž - bude líp :one:

No, já jsem celý první trimestr neblinkala a minulý týden jsem to neudržela cestou autem :sick: POhnojila jsem stromeček před pitevnou v Kateřinský a jeli jsme dál :s: Teď pokaždé když jedu autem, tak je mi na zvracení a nepředpokládám, že by mě to v nejbližší době přešlo..

Ahoj Eviku, já jsem zase čekala, kdy přestanu zvracet... Ale v II. trimestru to zatím nepřestalo, i když už je to míň... Pokud to většinou rozdýcháš, tak je to ještě dobrý. Drž se :-)

In reply to by Evik1

Já první trim. prozvracela celý dny... bylo jedno jestli ráno nebo večer... teď se to uklidnilo a nerozdýchám to jen ráno... Pokud moc nezhubneš, tak to je ok, hlavně se snaž udržet alespoň tekutiny... Já jsem měla dole 6kg a byla jsem z toho už tak vyřízená, že jsem byla ráda, když jsem si došla do obchodu (mám ho vedle domu), dál jsem neměla sílu jít ;-) ... teď je to proti tomu paráda :-)

In reply to by Carrinka

Tak to je hrozný, když to čtu, tak jsme vlastně šťastná těhulka. Mě jak špatně nebylo, tak jsem mohla papkat co jsme chtěla, no a jak jsem se nijak zvlášť neomezovala, tak jsme od začátku do teď přibrala 5 kilo, a to všude píšou, že se v prvním trimestu váha nemění :s: . Teď se to trošku zastavilo, tak snad se to urovná. Už tolik nepapapám. :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka