Šest měsíců po porodu a stále krvácím..

01.12.2009

Ahojky, mám velký strach že není něco v pořádku. Rodila jsem před šesti měsíci a kojila jsem je do 7 týdne, od té doby stále krvácím i přes antikoncepci. Když jsem to říkala doktorovi řekl mi že mám zánět dělohy a nemocné vaječníky, dal mi antibiotyka a silnější antikoncepci, ale i přes ni stále krvácím. Doktorvi totiž nevěřím, protože když jsem byla těhotná v 8 měsíci mi řekl že mi dítě vezme že je moc málá, ale když jsem jela na vyšetření do nemocnice byla až moc zdravá a za dva týdny jsem porodila zdravou krásnou holky která měla 3 kila. Nemám třeba cystu nebo tak? Bojím se abych ještě vůbec měla děti.. Prosím poradtě mi..

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, určitě změn gynekologa. Dyštak si zkus zajet na pohotovost-tam by ti mohli pomoct. Jednání doktora mi nepřijde dobré-tohle neni žádná legrace.

Určitě k lékaři a moc bych neváhala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jen aby Ti to nedělala ta antikoncepce, já jsem 4.5 měsíce po porodu a začla jsem brát anti...a od té doby jen krvácím a špiním :-(

Normální to určitě není a na tvém místě bych určitě zašla k jinému lékaři nebo nejlépe do nemocnice ... může to být cokoliv.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

Ahojky, být tebou tak určitě změním doktora a zašla někam jinam. To že neustále krvácíš není jen tak z ničeho! Opravdu si zajdi co nejdřív někam jinam na vyšetření!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka