tlak u pupíku

30.11.2009

ahoj holky. Možná je můj dotaz úplně mimo, tak se omlouvám předem, ale těhule sem prvně, tak nic nevím :). jsem dneska v 18+6 a od víkendu mám takový pocit jako by mi "něco" tlačilo z vnitřní strany břicha ven - nejvíc u pupíku. Ne pořád. jen chvílema. Někdy je ten tlak docela silný a je to hodně zvláštní pocit. Miminko už cítím, ale "velké" pohyby to ještě nejsou. Je to prostě rostoucím miminkem, dělohou atd? Díky za komentář k nejapnému dotazu :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,já mám úplně to samé a termín mám 26.4,tak kdo bude mít prcka na světě dřív???:-)Už víš co čekáte?My ne?:-(

Ahojky, tak já jsem dnes 18+3 a jsem na tom úplně stejně...taky ten tlak a občas i docela bolest kolem pupíku...dneska docela dost...i když dnešek byl vůbec divný...hlava se mi točila, v autě mi bylo špatně...Tak snad to nic není...:)A kdy máš termín?

In reply to by Líza

To je pěkné..Já jsem rodila prvního syna s tritydením předstihem takže si myslím že to bude také dřív a jestli ano a tak 15 dubna misto 27 tak to přítel taky dostane k narozkám..Ale to by byl dáreček to by mu už nikdo neodpáral... :n: :°~°: jj dětátka jsou štěstíčko..

In reply to by Mia.Lize

děti ještě nemáme. Já mám pořád pocit, že to bude chlapeček, nevím proč. Možná proto, že bych syna chtěla o maličko víc, ale opravdu jen o maličko :) - manžel to má zase naopak, což je zvláštní. Tak uvidíme. Ale je nám to úplně jedno - jak se říká, hlavně ať je v pořádku!

In reply to by Líza

Jo´to máš svatou pravdu taky si myslím že to bude chlapeček a taky nevím čím to je jednoho už doma máme no jo tak budu mit doma samího chlapa aspon me budou hlidat...a co jinak jak to prožíváš ???Vše bez problémů???A co vánoce...???

Ahoj, já mám to stejné a dneska už mi to nedalo a zašla jsem k dr. - je to prý úplně normální - roztahují se vazy a miminko už se hodně hýbe, takže tam občas vrazí ručičku - občas nožičku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka