Musím se pochlubit

01.12.2009

Ahojky holky, tak se musím pochlubit, včera večer jsme měli premiéru :) , prcek včera poprvé pořádně nakopl i taťku, když se s ním mazlil, až mě to samotnou zabolelo :) !! Do teď , když se přítel s ním mazlil, tak se prcek přestal hemžit, jako kdyby mu to dělal schválně, no jo už zlobí taťku i v bříšku :) ... přítel byl z toho úplně paf :) ... tak snad už to teď bude častěji, dost mě to mrzelo, že ho taky nemůže cítit, tak jako já...Je to úžasný pocit, že?? tak se oaptrujte!! papa

Ahojky,
tak to je fajn. Taky čekáme na ten den, kdy tatínek konečně našeho prcka ucítí. Jsme zatím ve 22. týdnu a pořád ho cítím jen já. Je mi z toho trošku smutno, že ho manžílek necítí. Dneska jsem si všimla, jak se mi bříško trošku pohybuje, když malej kope, tak doufám, že se brzičko taky dočkáme. Přeju krásný těhulkování. pa

Ahojky, tak to gratuluju!! My to mame stejne, prcek me pekne nakopava a jakmile na nej da nekdo jiny ruku, tak prestane, stydlin jeden :one: Ale prisla jsem na to, ze kdyz potichu reknu nebo jen kyvnu hlavou a pritel nebo kdokoliv jiny mi ruku na brisko polozi, tak ho kopne taky protoze nepozna, ze to uz neni ruka maminky :qu:

Katy, my to máme stejně, jen hodně málokrát se stalo, že ho přítel cítil, ale poštěstilo se nám vidět hýbající se bříško od kopanečků, z toho byl přítel taky pěkně paf :)))).
Nám se kopance stupnují, takže stoupá i šance, že si kopne i do tatínka jako teď u tebe :)))).

Ahoj, tak my to máme úplně stejně. Malá pěkně kope, nejvíc večer, ale jakmile se přiblíží tatínek, tak většinou přestane. To už musí mít manžel fakt kliku, když schytá nějaký ten kopaneček :00:
Doufám, že se nám ta naše slečna přestane před tatínkem stydět, aby si to taky užil, vždyť je to tak krásný :qu: :qu: :qu:

Tak gratuluju :qu: :\x: je to krásnej pocit, že? u nás to bylo zezačátku taky tak, jak dal manža ruku na bříško, tak prcek přestal kopkat.... ale teď už neee, teď už asi zvykl.... tak si to užívejte :a: :h:

úplně mi mluvíš z duše, mě okopává vesele a jakmile si dá ruku na pupík přítel, tak je hodnej jako beránek :) Celkem mě to mrzí a taky bych ráda, aby z toho taky něco konečně měl. Tak jak je vidět, chce to čas :one:

In reply to by Beru

Jo asi to chce čas, je fakt, když se sním mazlí mamka, tak ji normálně kope a když přítel tak přestane, to fakt nechápu :) , jako kdyby to fakt dělal naschvál :) !!je to prostě můj miláček... neboj stačí vydržet s nervama, přítel to vždycky moc rychle vzdával...papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka