Taky mate doma ranni ptace?

01.12.2009

Ahoj holky! Kde jsou ty casy, kdy mi maly spal klidne do deseti hodin dopoledne! Sice vic zlobil v noci, ale rano jsme si aspon pospali. Ted mu je uz 16 mesicu a cim je starsi, tim drive vstava. Postupne jsme se dopracovali na budicek mezi 5-6 hodinnou ranni, z cehoz nejsem moc nadsena, jelikoz nesnasim brzke vstavani! Nastesti jeste kojim a tak si maleho vezmu do postele a tak se to vstavani trochu protahne a kdyz mam hodne velke stesti, tak broucek jeste na chvili zabere, ale to se nestava opravdu moc casto. Jak to mate holky Vy? Kdy Vam deticky vstavaji a jake na ne mate triky, aby se pobyt v posteli co nejvice prodlouzil. Jinak maly spi pres den uz jen jednou – max. 2 hodiny a vecer usina mezi 20-21 hod. Mejte se krasne. Janina

Kliknutím vložíte smajlíky:

nám to naopak vyhovuje. Manžel i já jsme vždy vstávali do práce v půl pátý, a do postele uléháme v 8:00. TAkže pro nás je důležitý, že ona také nejpozději ve 20:00 už spí A jestli vstane v 5 nebo v 6 mě netrápí.
:a:

JANI,TAK TO BUD V KLIDKU...MY JSME NA TO OBDOBNE :///: JIRA DRIV PROPLAKAL CELE NOCI-TAK DO 3.MES.,PAK JSME VSTAVALI KAZDOU 1-2 HOD.NA KRMENI,ALE PRES DEN MI SPINKAL KRASNE...VZDY OD 14-18 HOD.A TO NA BALKONE...JAK RIKAM,MA ,,STUDENY ODCHOV,, :///: NO A KDYZ UZ JE VETSI,TAK VSTAVAME 2-3 NOC(NEKDY ANI TO NE..)A VZHURU JSME KOLEM TE 5.30 H.KDYZ SI NEDAVNO VZPOMNEL,ZE SI BUDEME HRAT VE 3,30 H.,TAK JSEM HO NASILIM UNUTILA ZNOVA HAJI,PROTOZE BY ME KLEPLO.. :00: :///:

Tak naší malé je 14 měsíců a taky mě s tím spaním ubíjí večer chodí spát na 19:00 hod. a spí ak do 22.00 pak usíná kolem půl druhé ráno a ve 4.30 uz chce pít taky kojím tak si ji vezmu k sobě a ještě na chvilku usne s tím že hod. ji mám přicucnutou pokud ji prso vezmu tak je řev, a vstává ráno na 7:00 v pul desátý si jde lehnout to spí v kočárku tak max. 2 hod. taky bych ráda nějaký fígl.

ahoj, Ondra od narození do 2,5 let vstával mezi 5-6 ráno. Od 2,5 let do teď vstává 6:30-7:00.Markétka spinkala první 2 měsíce krásně. vstávala mezi 7:00 až 7:30. Nyní vstává kolem 6:00 až 6:30...takže na nějaké vyspávání to neni. Vnoci se budi 2x na papání. Obě dětičky usínají mezi 19:00 - 20:00 :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka