Pleť, vlasy,...

01.12.2009

Ahojda maminky,
dnes mi ty dotazy lítají v hlavě jak listí ve větru... :\x:

Napadlo mě, že se vás zeptám, co vaše pleť a vlasy?
Já sem jak puberťačka. Samej pupínek a vlasy mám mastný už za dva dny. Vždy sem je myla jednou týdně, teď prostě musím dvakrát, pže jinak by mi asi hlava upadla svěděním... no fakt děs toto... :§)

Jak jste na tom vy?
díky L.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, tak ze zač. těhu jsem žádné změny nepozorovala,ale teď je to super, vlasy rostou jak blázen, skoro se nemostěj a vůbec nepadaj:)) pleť nic moc, ale to jsem měla vždycky, takže žádná změna.. jo a čekám :girl: takže na mě ty pověry asi moc neplatěj:))

Ahojky těhulko,
tak moje pleť byla ze začátku těhu v pohodě, až tak od 15. týdne vypadám taky jako puberťačka a hlavně mám pleť pořád hrozně suchou, ikdyž ji pravidelně mažu. No a vlasy se mi vždycky hrozně rychle zamastily, takže je umývám každý den :a:

bud rada ze to mas takhle- ja mam plet jak pubertak,vlasy musim mit kazdy den jinak vypadam hrozne...
musela jsem se v pulce tehu nechat ostrihat,pac mi silene padali vlasky... mam ted takovy mikado...a nemuzu se dockat,az to doroste...noooo tehotenstvi dava mymu telu pekne zabrat,nabrala sjem uz 21kg -mam prdel jak vrata a stehna,ani nemluvit-plne celulitidy a strii....odporne a to jsem 34+2tt

In reply to by luucya

No dík, to jsem přesně potřebovala vědět... :) že ze mě bude tlusťoška bez vlasů... :$$: No snad to tak zlý nebude, i když na to že jsem v 9. týdnu, tak mám pocit že se do oblečení moc nevlezu... :( Chudák mimi za to ani nemůže. Prostě sem přestala chodit na svou oblíbenou aktivitu - bodystyling. Pro mimi není toto cvíčo vhodné, tak doufám, že budu moct chodit aspon do těhulek na cvíčo - akorát tam teď ještě nemůžu, bych tam byla za blbce - bez bříška...

In reply to by luucya

Mně bylo taky 23 let, když jsem byla těhule, původní váha 59 Kg a dostala jsem se až na 83 Kg při výšce 165 cm...a uznávám, že jsem nebyla žádnej drobek, ale fakt jsem nevypadala nějak příšerně! Ono je to dost o subjektivním pocitu, já si připadala hezká.

Tak já mám zase normálně (netěhotná, nekojící) vlasy šíleně mastný a obličej samej pupínek a jak jsem otěhotněla a přešel první trimestr, tak jsem si to dokonale užívala :ww:. Tak krásně vypnutou, hladkou pleť jsem snad neměla ani jako malá a vlasy, který normálka umývám i denně mi stačilo umýt tak po čtyřech, pěti dnech...paráda!! Ach jo, asi budu muset zase otěhotnět :///:

In reply to by Rokl

Děkuji za "uklidnění" :D
Můžu se zeptat, co máš za mimi? myslím pohlaví. ono se říká, že holky berou na kráse a při klukovi, že to těhulkám sluší. Tak nevím... Akorát mi na tyto úvahy přijde příliš brzy... Uvidíme, jak to bude...
:a:

In reply to by Laduška_Č

Ja mam krasne vlasy, plet taky v pohode a budu mit holcicku. Ale moje mama to pry se mnou mela stejne.

jen se mi delaji takove ty vyrustky na kuzi. nevim ted, jak se tomu sika, ale takove ty co doktorka normalne striha nebo se jen zaskrti a upadnou....

In reply to by Laduška_Č

To víš, že jo! Já chtěla kluka a mám ho! Manžel chtěl holčičku a je nadšenej, že má kluka. No a teď??? Teď už se oba moc těšíme, až se nám někdy v budoucnu povede holčička :°:.Ale víš, jak se to říká, hlavně, aby bylo mimi zdravý, to ostatní je nepodstatný. Takže hodně zdravíčka ti do těhulkování přeju...a užívej si to!! :a:

Čauky, tak já to mám s pletí v pohodě, ale asi od 6-7tt mi začli šíleně padat vlasy(naštěstí je mám husté, tak to nebylo na první pohled vidět) no ale jinak hrůza děs :jawdrop: Mám je dlouhé,tak byly vidět opravdu všude, musela jsem pořád vysávat :00: Kožní mě poslala i na vyšetření se štítnou žlázou a to dopadlo dobře,tak mi pak doporučila koupit si šampon v lékárně- Revalid a ten mi pomohl. Sice ho musím střídat s Headen Shoulders, protože bez něj mám lupy, ale je to minimálně o 50% lepší :\x: teď jsem v 15tt a asi se toho padání jen tak nezbavim. :a:

In reply to by Hanina.85

:O No tak to si mě zrovna nepotěšila. KOukám, že to máš snad horší než já, i když abych pravdu řekla, při každém mytí vlasů je vana taky dobře plná... takže mi asi padají taky... :§) ach joo. No snad se to nejak zlepší. Mám vlasů celkem dost, tak třeba pro ně nastalo jen nějaké období změny,... co? No asi nee no.... :n: :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka