Ahojky holky

01.12.2009

Ahojky holky.. jsem ve 26+5 týdnu a do ted jsem pohyby miminka cítila celkem pravidelně.. Včera se mi zdálo,že už tak moc nekope..kopala ráno,pak celý den nic a večer párkrát kopla..Dostala jsem docela strach..Probrečela jsem odpoledne.. Kamarádce v 31.týdnu umřelo miminko v bříšku tak mám těd docela strach.. Dnes se mi zdá,že už zase kope normálně... Poradtě co mám dělat.je to normalni?Je mozne ze vcera treba cely den pospavala?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Kamčatko, nic si ztoho nedělej.Když jsem čekala první mimi tak jsem pohyby cítila fakt vyjimečně a když malá jednou za pár dní kopla byl to pro mě zázrak.A odmalička to byl lenoch, kam jsem ji dala tam jsem ji našla. Druhé mimi, taky holka,byla snad v břiše uplný fotbalista nebylo chvilky aby do mě nebušila a zůstalo jí to dodnes v 8 a půl už běhala a kam jsem ji dala za chvilku už tam nebyla.Ani tety ji nechtěli hlídat jak byla hyperaktivni ted už bude mít 8 a starší má 15 a já jsem na začátku 5 měsíce a pohyby ještě necítím ale snad brzy příjdou. Nic se neboj,každé mimi je jiné, třeba bude aspon hodné a nebude tě moc zlobit.Měj se hezky a hlavně se nenervuj.

In reply to by anika

DO těd byla celkem dost hyperaktivní..citila jsem ji skoro pořád...Jen včera trošku zlobila a nechtělo se ji.. Jsem těhotná poprvé tak mám celkem dost i strach.... No snad vse dobre dopadne..Před 6 dny jsem byla na kontrole a tam mi rekli ze je vse v poradku..tak snad mel pravdu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka