Tak se hlásím :o)

01.12.2009

:) ahojky holky :a:
Tak jsme včera byli na další kontrole u paní doktorky. Všecko je v pořádku, malej roste, srdíčko krásně bije :h: a vůbec všecičko je v naprostém pořádku :) :) :) .Akorát teda co, tak jsme dostali žádanku na těhu cukrovku :sick: ,achjooo...jsem si myslela jak se nám to vyhne a ono nic :00: .Takže tam jdeme zhruba za 14 dnů, na lačno, na 7 ráno, na Obilňák....to bude den :00: . Jinak na to tvrdnutí bříška mám brát magnézko a nebo teda vypít max jednu magnézku denně :) .A to jak jsem si stěžovala na tu strašnou bolest žeber, tak prý to může být skříplej nerv :O , tak už aby se odskřípl, protože to je teda něco!!!! No ale hlavně, že bobánek je v pořádku a nic mu nechybí :qu: .
Na další kontrolu jdeme až po svátcích 4.1. :) Holky???To je tak hrozný jak to letí!Na kontrolu v lednu, pak za další 4 týdny a 23.3. máme TP :w: :w: :w: to je šííííílený :D :D :D
No nic, mějte se krásně, pohlaďte pupíčky a opatrujte se!pááááá :a:

hele koukám já mám TP 24.3. kdepak budeš rodit? já ještě nejsem uplně rozhodnutá v brně jsem teprve 10měsíců tak to tu moc neznám :-)

In reply to by chytra dagmarka

vážně :qu: ?no to super!!! :D Ještě nevím přesně kde, ale moje dvě kamošky rodily u Milosrdných a říkaly, že super, žádný stížnosti nic. Je to tam takový rodiný, věnují se ti atak. Naopak když je nějakej problém, nebo máš rizikový,tak je nejlepší rodit v bohunicích...tam zas máš totiž veškerou péči. Ale tam když by bylo něco v nepořádku, tak by tě tam poslali, nebo popřípadě převezli. Takže u mě pořád vyhrávají ti Milosrdní, pokud se něco nezmění :) .
A co jinak, jakpak se máš? Máš už nakoupený věcičky?A jak ti je?

ahoj evidentně jsi z okolí Brna a tak ti můžu doporučit jednu super věc. Nech si od obvoďáka nebo gyndaře napsat doporučení na rehabku ke sv anně, tam je fyzioterapeutka pí pavlína svobodová specializuje se na těhulky a moc mi pomáhá měla jsem během těhu už dvakrát vyhozenou plotýnku což je peklo a jenom díky ní jsem schopná fungovat.

In reply to by chytra dagmarka

jééé, no tak to by bylo super :one: děkuji za radu :) .Určo se na to doktorky zeptám! A ty jsi v kolikátým týdnu???A můžu se tě zeptat, jestli mi nemůžeš doporučit nějakou porodnici :? .Vůbec totiž nevím, zatím vyhrávají Milosrdní, ale pořád tak nějak nejsem rozhodnutá... ://: .
Ještě jednou děkuju za radu :) .

In reply to by Tarrry

moje doktorka mi říkala, že když půjde vše dobře tak mám jít k Milosrdným a pokud by to mělo být předčasně nebo nějaká komplikace tak Bohunice. Upřímně jsem spíš pro ty Bohunice ale prý se jim občas stává že neberou protože mají nadstav, což se ti u Milosrdných prý nestane. Stejně až to na mě přijde mám si nejdřív zavolat a zjistit kam můžu :-( no je to jiné než v Praze tam si to objednáváš dopředu. Takže možná se tam někde potkáme:-))))
jinak já se cítím skvěle a chodím do práce zatím :-) snažím se dát s chlapem dohromady byteček, který jsme nedávno koupili :-) takže tak.....jo a začala jsem chodit plavat na Kraví horu, ten bazén mě moc příjemně překvapil :-) ráno si to tam fakt užívám

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka