Několik dotazů

01.12.2009

Ahoj holky, potřebovala bych se vás na pár věcí zeptat.

1. Kdy přestali vaším mimískům prdíky? Nás trápí hlavně večer, to řve jak tur a nic nepomáhá, vyzkoušela jsem všechny rady, které jsem tu našla a bez výsledku. Odtrhává se i od prsa, tak nevím, jestli mám večer dávat UM.

2. Vůbec nechce být na bříšku. Když jí tak dáme, tak zase šíleně řve. Přitom, když jí nosíme, tak hlavičku krásně drží, ale na břísku prostě být nechce.

3. Potřebovala bych ještě poradit s vyplněním formuláře na rodičovskou dovolenou. Posílali jste ho i na sociálku, aby vám vyplnili, kolik jste brali mateřskou nebo jak se to dělá??

Moc vám všem děkuju za vaše rady. Mějte se moc hezky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj¨
1. u syna do 4,5 měsíců a u dcerky do 2,5 měsíců
2. syn nechtěl být na bříšku do 3 měsíců a potom to bylo vcelku bez problémů-od 2 měsíců pásl koníčky ale řval u toho, takže jsem ho moc nenutila aby si neudělal kýlu. nemělo to vliv na jeho další vývoj-spíše bych řekla že patřil mezi rychlejší miminka. Dcerka pásla koníčky už necelé 3 týdny po porodu a od 2,5 měsíců spinká na bříšku.
3. žádost o rodičovskou obsahuje 3 formuláře. Ten fialový musíš odnést na sociálku kde ti vyplácí mateřskou-oni doplní údaje. Potom vše vyplněné odnesež na úřad státní sociální podpory (dle trvalého bydliště)-většinou tento úřad spadá pod úřad práce.

Ahoj,
1) nam je 3,5m a s prdikama to je uz tak 10 dni lepsi.Uz se krasne sama vyprdi.Ale samozrejme, jeste porad se nekdy krouti, ale uz to neni ten hystericky rev.Ted pochovam a je to ok.Taky jsem zkousela snad uplne vsechno a zjistila jsem, ze stejne nic nepomuze a musi se to proste vydrzet.
2)meli jsme stejny problem, vzdycky jsem ji dala na brisko a lenoska jedna lezela jak placka nebo rvala.Zveda ji asi 14dni, u dr. ji zvedla a dr. rikala, ze to ma ochably a musime trenovat a od ty doby ji fakt trapim a uz se ji to kolikrat zacina i libit a krasne ji zveda.
3)neporadim - teprve me to ceka :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky