Musím se podělit

01.12.2009

Jak jsem tu psala, tak se mi maličká narodila o něco dřív a včera jsem za ní jela, vezla jsem jí mlíčko a byla jsem strašně šťastná. Potkala jsem tam spolužačku ze základní školy, vůbec jsem netušila, že tam pracuje, nekteré ostatní sestry mi nechtěli dovolit ani na malou šáhnout, jako opatření před prasečí chřipkou, tak jsem se ptala doktorky, jestli si ji můžu asoň pohladit a doktorka že pokud budu dodržovat hygienycké předpisy, tak určitě, že se nemusím ani ptát a byla u toho ta moje spolužačka a tak na mě koukala a ptala se jestli mi malou už nechali pochovat, tak jsem říkala, že ne, že mi někdy nedovolili ani pohladit a tak mi se souhlasem doktorky malou vyndala z inkubátoru a já si ji poprvé pochovala. Bylo to úžasný, skoro se mi chtělo brečet radostí a pak mi Doktorka řekla, že když mám vydesinfikovaný ruce, tak nevidí důvot, proč bych ji nemohla hladit a jestli to sestry mysleli tak, že ji chrání přede mnou, takře kdybych tu chřipku měla, tak ji dostane i z mýho mlíka, který ji dávají. Fakt jsem byla strašně šťastná.
Děkuji všem co to dočetli až do konce, ale já se musela podělit.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Všem strašně moc děkuju za podporu. Ani nevíte jak se mi od Natálky nikdy nechce. Přítel ji viděl jen při porodu a tak vždycky, když přivezu nové fotky, tak tu brečí jak malý kluk. Nesmí se na malou podívat ani přes sklo.

úplně mám vlhké oči...my,co jsme nezažili si to ani nedokážeme představit,ale ty jsi silná maminka muselo to být moooc krásny...taky přeju,ať už těch návštěv moc není a můžete se takhle mazlit každý den spolu doma...držíme palečky..

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

mám úplně slzičky v očích. Je dobře že jsis malou mohla pochovat. Muselo to být i pro ni moc krásné. Cítila maminku. Tohle tvojí holčičce určitě moc prospěje. Doufám že jí takhle budeš moct chovat každou návštěvu. :a:

tak to musel být úžasný zážitek poprvé si pochovat svoje miminko,moc Vám přeju ať jste zdravé a v pořádku a pustí Vás brzy domů. Někteří lidé se chovají strašně důležitě a zrovna od zdravotní sestřičky bych očekávala tu největší možnou míru soucitu a pochopení,obzvlášť když se jedná o malé dětičky. Tak držím palečky ať máš jen samé dobré zprávy a měj se,ahojky :a:

In reply to by Alunka001

rodila jsem 34+4 a Natálka měla 1705g a 42cm. Je to malá mišička. A jak jsem ji chovala, tak tak tvrdě usla, že když jsem ji pak polařila, tak se ani nehla asi poznala maminku, bylo to fakt super. Já nejsem ani nastydlá nic. Musím to zaťukat, ale některý ty sestřičky tam opravdu byly strašně důležitý. Můžu se jem zeptat, když jsi dělala na porodnici, mám takový menší problém jsem 6-tý den po porodu a přestala jsem krvácet, jen si tak trochu špiním, je to normální???? Jinak mi nic není a krom nástřihu nic nebolí.

In reply to by kambuk

Pokud odstříkáváš mlíčko cca 3 hodinky a v noci nemáš pauzu delší než 6 hodin,tak je vše v pořádku. Já to měla taky tak,byla jsem za to ráda. Ale až začneš malou přikládat,je možné,že se budeš ještě dočišťovat,tak můžeš vždy při kojení trošku zakrvácet,to je taky normální. Odsávačka a kojení je trošku jiný stimul. Určitě se nestrachuj :)
A Natálce držíme palečky :)
Já rodila o 3 týdny dříve a malý měl 2720g a na kontrole v 6ti týdnech měl neuvěřitelných 4300g a to jen kojíme. Natálka to určitě rychle dožene :)
http://www.prckoviste.cz/volejnikdaniel
http://volejnicci.rajce.idnes.net

In reply to by Alunka001

Přes den odstříkávám cca co 3 hodky, ale přes noc mám tu pauzu malinko delší. Už je zpět na své porodní váze, zhubla na 1620g a teď už to má zpátky. Nejhorší je, že už vím co mě čeká. První dceru jsem měla 34+2, ale ta teda byla malinko větší, ta měla 2065g a 44 cm. Vím že to dožene, ale je pro mě jako matku strašný být doma a mit miminko v nemocnici, al etak snad bude hodně přibírat a půjde taky brzo domů.

In reply to by Alunka001

Rodila jsem v Hradci Králové a tam mi řekli že buď váha 2200g a nebo 36 týden,ale ten mi máme v sobotu, tak že u nás bude rozhodující váha a řekli nám ať počítáme 4-5 týdnů, tak doufám, že na Vánoce ji už budeme mít doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka