2 otázky

30.11.2009

Ahoj maminky :)
Chtěla bych se zeptat, jak dlouho je třeba sterilizovat lahve? Naši známí někdy kolem 8. měsíce miminka lahve pouze prolévali vroucí vodou. Já zatím lahvičky na mléko stále sterilizuji - lahev na čaj občas opravdu jen naplním vroucí vodou a po chvíli vyliju a dělám čajík. Zatím je vše OK a žádné zažívací problémy nás nepotkaly (ale raději to zaklepu ;) ).
A druhá otázka: Nemáte nějaký odkaz na stránky s miminkovskými oblečky s vánočními motivy? Vím, že je to asi klišé, ale chtěla jsem udělat náladové fotečky, když budeme mít první společné Vánoce. Jsem starší matka a tuším, že už se mi podobné okamžiky nebudou opakovat :( Tak jsem si vymyslela něco, co znám jen z amerických filmů a na co naše obchody asi nejsou připraveny ://: Ani bych nemusela soby a Santa Clause, ale nemůžu sehnat ani nic se sněhuláčky, vločkami apod. Nemáte nějaký tip? Předem moc :+^*: za vaše případné reakce. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,Asi moc neporadim,ziju v Angliji a tady tech oblecku mame prervane obchody.Ale mam pro tebe jeden co je i v CR jmenuje se MOTHERCARE a z internetu tam muzes taky nakupovat mam doma jejich 60strankovy katalog a tydle Vanocni kravinky.

já mám sterilizátor do mikrovlnky a malé bude 7 měsíců a dávám jí to sterilizovat pořád, ale tak spíš jen proto, že ten přístroj mám, než že by to byla potřeba. A s těmi oblečky zkus jak je napsáno níže MMB a Tesco

Já taky umývám jen v horké vodě, sterilizovali jsme do 3 měsíců, teď už ne, teda jo, koupila jsem si ty sterilizační tablety Milton a jednou za tden do toho flašky ponořím, jinak ne. A más se sterilizovat 5 minut ve vroucí vodě.
Oblečky koupíš v Tescu nebo na MMB zadej vánoční komplety nebo jen vánoční a velikost a vyjede ti toho spousta.

Ahojky,tak já vyvařuji minimálně jednou týdně a savičky zalívám denně horkou vodou...Málé je 11měsíců...
Jinak včera jsem byla v tescu a tam mají moc pěkné Vánoční oblečení....

ahoj, já dávám pít většinou jen kojeneckou vodu nebo čaj a hrnek a násosku meju teplou vodou a jarem a občas to vypláchnu vařící vodou, ale to jen někdy, malý je 9 měsíců a nikdy z toho sračku neměla. Ty oblečky - tak to tam zkus vyšít, když to neprodávaj .-)

já se přiznám že flašky od začátku jenom prolívám horkou vodou, původně z varné konvice, a cca dvakrát do měsíce jsem je vyvařila. teď je malé půl roku, a většinou flašky jenom umyju horkou vodou (bez jaru) a když už začínají být divné, tak je i vyvařím, nebo aspoň proliju vodou z varné konvice.
co se týče těch vánočních motivů - holky od nás z května tuším koupily něco i v tescu (cherokee)

http://ReinaZoo.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka