závislé miminko....

30.11.2009

Ahoj holky.Tak mám doma asi závisláka...Jako myslím na mě.Od rána je mi furt za prdelí :j) ,natahuje ruce-mamamama.Když se vzdálím řve.Když ho vezmu,tak je chvilku klid a pak se začne kroutit,že chce na zem a za chvilku je to zpátky.Jak to řešíte vy? Máte doma taky závisláčky? Přejde to?Díky za rady a názory :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já myslím, že to je takové období, máme ho taky, ale užívej si to, v pubertě už se tolik k tobě lísat nebude.....

My máme zítra 11měs. a taktéž je malá na mě fixovaná, hlavně když je mrzutá či ospalá, tak nepomůže ani taťková náruč, jedině máma!!! :$$: Ale pokuď je ve společnosti s dětmi, tak je v klidu. No je to obdobím, snad to brzo přejde a hlavně doporučuji setkávat se víc s lidmi. :a:

naprosto normální a přirozené ;)
často je to ale na palici :00: vydrž za půl roku až rok to bude lepší :///: :a:

Tak to jsem ráda,že v tom nejsme sami.... :j) manžel je toho názoru,že už jsme to vlastně jednou zažili.Když se malej učil lést-jak u to nešlo,tak chtěl taky pořád na ruce a byl protivnej...Jenže jak sem psala,tak on se vydrží chovat minutku,ani to ne.Nikdy nebyl mazlicí tip... :\/: Ani jako miminko.Mazlí se jen když mu není dobře... :#o:

AHOJKY,BUD V KLIDKU..NASEMU JIROVI JE 14 MESICU A ZAVISLACEK JE TAKY :s: VSUDE MUSI BYT U ME,ALE UZ SI ZVYKA...ALE BYLY DOBY,KDY NECHTEL ANI K VLASTNIMU TATKOVI...A NEDEJ BOZE,KDYZ SE K NEMU NAKLONILA KAMARADKA NEBO BABICKY A DEDOU...TO BYL REV TREBA HODINU A DOKUD JSEM SI HO NEVZALA ZPET,TAK NEPRESTAL....UZ JSEM Z TOHO BYLA VEDLE..ALE POSTUPNE SI ZVYKA...JE SICE ZAVISLACEK DAL,ALE NE UZ TAK STRASNEJ JAKO DRIV...JE TO I DOST SPOLECENSKE DITE,TAKZE STEJNE STARI PRCKOVE A ZVIRATKA V TOM ZDATNE POMAHAJI :///:

Já mám svým způsobem taky závisláčka... ;) Sice nemusí být pořád jen u mě na ruce, nebo tak, ale začne brečet jakmile si ji chce pochovat někdo cizí :^O^: (kamarádi, nebo příbuzní které nevidí často). Někdy jí k pláči stačí, když ne ní jen někdo promluví. :s:

Ano, taky to tak máme doma. Prďolka je teď takový "mamiňák"..:-). Furt u mě, se mnou. Jen starší dcera si s ním umí poradit a taťka občas. Jinak jak zmizím z dohledu, tak je průšvih. Myslím, že to je fakt nějaké období a přejde to. A návštěvy a babičky a dědečci? Nemají momentálně vůbec šanci.. ;-).... A jak tady píše jedna z vás, buďme rádi, že se teď chtějí mazlit, za pár let na to budeme už jen vzpomínat.. :-) .

Taky mám závislačku :a: Zlepšilo se to, co se naučila sama chodit, takže si konečně v klidu uvařím a tak :\x:

jooooo... přidáváme se k vám do klubu ;-)...Jsme na tom uplně stejně.Akorát s babičkama je to v pohodě...
Horší když dojde někdo cizí na návštěvu..tak to jí fakt trvá , než se otrká a pustí se mě....
No jo noooo..závislačka naše :-D Chichi :-D a na záchod chodíme my holky spolu...je to sice blbý se tady tak přiznat s takovou choulostivou věcí, ...ale moje mamka mi zrovinka včera říkala, že s náma taky chodila i na záchod :-D...

Separační úzkost, separační úzkost..............................vysvětli to babičkám :s: :s: :s:
My to máme taky tak. I když s našima je docela zvyklá, takže s nima vydrží, ale jinak nee. Včera jsem tu měla návštěvu, ani na zemi být nechtěla, ale za chvilku si zvykla......Zatím mi to nevadí, ¨za 3 roky, budu ráda, když se se mnou přijde pomazlit.......Tak si to teď užívám :)

Ahojky!My to máme teď uplně stejné.Trvá to už asi měsíc.Někdy je to fakt děs.Pořád nahoru,dolu,na rukách ani na záchod pomalu nemůžu.Ale je to prý opravdu u všech dětiček stejné.řiká se tomu separační úzkost,takže opravdu mazlit,mazlit a mazlit :a:

ahojky, nechci to nejak sahodlouze rozepisovat ale je to naprosto normalni toto obdobi separacni uzkosti, prepada to deticky okolo 8 meho mesice a prejde je to casem... je dulezite jim v tom nebranit, cim vic jim v tomto obdobi dame lasky a pocitu bezpeci a toho ze nas maji a my jen je , tim z nich pozdeji vyrostou samostatnejsi osobnosti a vyrovnani lide..... je to uplne normalni vyvoj a nejlepsi je dite neodhanet...ale dat mu co potrebuje a to jsi ted ty...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka