Probiotické kapičky - podaďte prosím

01.12.2009

Dobré ráno děvčátka!
Zase další hrozná noc. :§) Jsou nám už 4 měsíce a kromě trubičky nám nic moc nepomáhá.
Chci koupit nějaké probiotické kapky, ale nevím jaké. Poraďte nám prosím! Máte s nimi někdo zkušenosti? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
tak my máme vyzkoušené kapky Sab Simplex,po kterých nebylo vůbec žádné zlepšení,pak jsme měli rektální rourku,ale tu nám doktorka moc nedoporučila používat často,protože se pak dítě má problém samo vykadit,když si na ni zvykne a stejně nám moc nezabrala,největší účinek měly ty probiotické kapky od Bio Gaia,které dávám teď už tak 1xza 4-5dní,protože jsem začala používat 2xdenně tymiánový krém do švýcarské firmy JUST a teda účinek jsme poznali po 4-5dnech.Kdyžtak stránky zde: http://www.justnahrin.cz/produkty/bylinne_kremy/k5142/ stojí 330Kč a nemůžeme si ho vynachválit.Aplikuje se dávka asi ve velikosti hrášku na bříško a masíruje se ve směru hod.ručiček.Mažu ráno před kojením a večer po koupání před kojením.Ať vybereš cokoliv,tak hlavně ať to zabere!

In reply to by evkap

máš ten tymiánový krém prokonzultovaný s dr? Mi ho sestra doporučila smíchat s nějakým "obyč" krémem..."naředit" aby pro mimi nebyl moc silný - jinak já ho používám na čelo a spánky při rýmě...u sebe dneska na zmírnění bolestí hlavy - měla jsem náběh na migrénu a zdolali jsme ji

In reply to by paf

To mě vůbec nenapadlo se zeptat MUDr.,zda to použití je v pořádku.Jsem si říkala,že když je to čistě přírodní,tak to malýmu nemůže ublížit a když ta kosmetička říkala,že to maminky pro mimča fakt berou a je to známá a nedělá to proto,aby prodala.Klientek má strašně moc.No ale docela jsi mě nahlodala,takže při další kontrole se na to MUDr. zeptám,ale už jsem i přemýšlela,že to přestanu dávat,protože malej je fakt v pohodě,tak třeba už ty boleníčka ustoupily samy od sebe.Se říká tříměsíční koliky,tak třeba už bychom mohli mít pokoj i bez pomoci.
Jsem teď nachlazená a tak si ten krém mažu na naběhlé uzliny a pod nos a je to lepší a malej začal kýchat,tak mu to mažu na průdušky a pod nosánek a modlím se,aby ode mě tu rýmu nechytil.Nachlazení už je na ústupu a malej vypadá v pohodě,tak snad to přežije bez újmy.

In reply to by paf

No právě si myslím,že by to mělo být bez problémů a hlavně už to používám cca měsíc a žádná reakce na kůži,kdyby byla,asi bych se poradila s MUDr. Mají výborné věci,já od nich toho taky mám víc a je to sice dražší,ale kvalitní a hlavně přírodní!

už jsem byla rozhodnutá, že zajedeme na Slovensko,(mám to teda jen asi 7 km) :c: ale kámoška poradila Baby calm, tak sem mu je dávala před každým kojením. Taky pil hodně fenyklovej čajík a to mu taky moc pomohlo. Myslím si ale že to chce ještě vydržet, já taky zkoušela všechno možný aj nemoný a začátkem pátého měsíce to zmizelo samo a já už ani nevím kde rektární rourku máme. Kakčí už i 3 krát denně sááám, ale určo ty probiotické kapičky skus, za to nic nedáš a třeba pomůžou :one:
http://www.prckoviste.cz/luxil

In reply to by Luxil

My zkoušely Baby Calm i čajík a ani si to nevšimlo. Po SAB kapkách to bylo snad ještě horší! :^O^:
Taky jsme čekaly, že to přejde s věkem. Nejdřív na 6 neděl, pak na tři měsíce, na čtyři...

Ahojky, tak mi zkusili i Bio gaya a nic, pomohly nam Baby calm v kombinaci laktobacilku Swiss. __________________________
Muf a Niky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky moc! Určitě je zkusíme! I kdyby měly pomoct jen napůl, tak ta investice za to stojí! :+^*:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky moc! Určitě je zkusíme! I kdyby měly pomoct jen napůl, tak ta investice za to stojí! :+^*:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka