tak už nejsme 34+6, ale 35+5 :)

30.11.2009

Ahojík, tak v porodnici jsme se dozvěděli že už jsme 35+5, to už máme o víc jak týden kratší termín :) ,ale vůbec to nevadí, nemůžeme se mrňouska dočkat...všechno už máme pěkně nachystaný, tak doufejme že sme na něco nezapoměli...jinak nám udělali celkem zmatek v tom, že nám celou dobu tvrdili že to bude kluk a teď začínaj uvažovat jestli to není holčička :P no ne že by to vadilo, ale už máme převahu modrý, zelený a takovejch těch klučičích barev :s: :°O°: prý už váží 2 360g tak hlavně že se má dobře ;) ...tak snad bude všechno tak jak má a ten vyšší TK co nás straší( 144/87) klesne nebo zůstane stejnej,hlavně aby nestoupal...holky mějte se krásně a pohlaďte mimísky... :{~{:

Ahojky Nikky.. je to mazec vid porad se to mení taky jsem podle Kurkovy o tyden min nez v nemocnici.. ale termin me prej necha zatim porad toho 12.ledna tak jsem zvedava :s: jak to dopadne... a jakto ze najednou vam rekly holcicku, tak to je prekvapko vid? ja se taky tak nejak smirila stim ze to muze byt i klucina.. no proste si nevybereme :c: ale hlavne at jsou ty uzlicci zdraví ne?? ja mam taky prevahu ruzovy a cerveny... takze bych toho jako hooodne musela koupit znovu :00: to by asi byl mazec no nechame se prekvapit, vid :) a kdy jdete na dalsí kontrolu? my jdeme 15.12. a to i na pasy... takze uz se tesim az uslysím malí :h: :C]]: mej se krasne a pusu do briska posílame :a:

In reply to by Klarucha87

no taky mi tam nechala napsanej ten původní termín,prej je to kvůli mateřský pro mě lepší bo co povídala...no říkali že to může být aji holčička, že tam nic nevidí aby to byl kluk...tak nevím no...aby nedošlo na naše slova a ty hadříky si fakt neměnili :) jinak prej můžem začít rodit už na Vánoce, tak uvidíme. Na kontrolu mažeme taky 15.12. v sedm ráno...já malýho už slyšela(už asi čtyřikrát :h: ) a je to super...akorád skoro pokaždý chrněl, tak ho museli budit a pak začal řádit :D no však uvidíš sama jak to chodí :) ale super zážitek :#~: je to naše zlatíčko :c: už aby sme ho měli u sebe...njn, krátí se to :\x: hurá...a jak se máte vy dvě???jak přibíráte? jak rostete? povídej :°O°:

In reply to by Nikky

Ahojky promin, ze pisu az ted :w: ale vubec jsem se nemohla dostat na stranky porad to blblo... :#o: jo taky mam napsano prvni termin, nechava to tak kuli penezum, jooo i tohle je mozny ze si nakounec budem veci vymenovat :!k: no to by byl mazec uz jen kuli tomu ze na brisko porad mluvim a oslovuju mimi Sabinko... tad takze jesti to bude nakonec klucina tak budu hooodne prekvapena :s: :O to by byl mazec.. uz jen kuli tem vsem hadrikum a povlecení :|P: atd. jinak na pasy se taky moc tesim.. jo to verim ze je to krasnej zazitek a pocit :#~: :h: jo stim kracením mas pravdu...jak to silene uteklo co??za chvilku rodime , a ja si jeste kolikrat neuvedomuju ze uz budu matkou ditete... :00: je to mazec to nam teprve zacnou starosti, se stoho po... :!k: vid? jinak roste jak blazni uz me vsechno bolí hlavne zada a zaha... :$$: no ani nemluvím je to desnyyy.. taky mi malinko zacinají otykat nohy takze sila jako :r: taky jsem zvedava kolik mala bude mit , az se narodí porad strasili ze bude vetsí jako u vas.. no tak uvidime, jo a chtela jsem se zeptat pijes nebo budes pit listy z maliníku? :a: napííííš

In reply to by Klarucha87

Začala sem ten čaj pít,je to asi tejden zpátky...mám jak v pytlíkách, tak normální váženej...sem myslela jakou to bude mít hnusnou chuť a je to skoro kdybys pila černej čas...žádná chuť, ani aroma...jj, taky už s prckem mluvím:Dominičku a tak...nevím kdybych si teď měla zvykat na holčičku,ale určitě by to nevadilo...to já s otoky problém nemám(zatím),ale záda,to je celkem šílenost a žáha mě začala pálet až teď po dlouhý době...akorád malej je už třetí den(mi teda připadá) strašně moc nízko...moc mi tlačí na stydkou kost(co povídali ženský tak to vypadá že se už brzo začne něco dít) a šíleně sebou vrtí...uvidím co mi řekne Kurková v úterý...sem byla teď v úterý u zubaře a nějak sem ji tam zkolabovala, tak mi měřili tlak a že mám zase jen 90/50, tak si to pěkně lítám s ím tlakem,tak uvidím co mi řekne za diagnózu...snad to bude ok...a co ty???jinak vše ok?

Já jen pro srovnání... jsem totiž ted nějak ze všeho zmatená. Jsme od tebe asi týden vepředu dle mojí doktorky. Podle nemocnice z 20tt jsme ale o 14 starší. No a ona mi ted straší,že je mimi velké, kvůli tomu samému tlaku jako ty v poradně mě hodní po testech na cukrovku znova (což se ukázalo že zvýšené mám) a dneska na CTG mi řekli že mm tlak v pohodě. Prostě jsem nervozní z toho,že nevím, kterej týden jsem.Dr. mi říkala,že se to přesouvat nemá,ten nejlépe platící odhad porodu se dělá ve 13tt. Ale v nemocnici říkali..... :00: už toho chození po doktorech mámtotiž dost. Snad to bude brzo za námi a spontánně se to vyřeší. Měj se hezky Zuzka

In reply to by zumostl

No koukám že přesně víš o čem mluvím...taky mi v nemocnici řekli že se to nejlíp určuje podle vyšetření z 13.tt a to mi řekli že mám počítat s termínem na 1.1.,ale jelikož malej/malá nějak klesl/a,tak to asi bude dřív...tak snad nám toi lítání už zkončí a bude všechno ok...a co se týká tlaku, tak jedni mi řekli že je zvýšenej, druzí že je zase v normálu, že je nádhernej...tak v tom se už taky nevyznám...ale jelikož sem mívala dřív nízkej tlak, tak si myslím že tohle je na mě fakt zvýšenej...tak hezkej zbytek těhulkování a hlavně bez problémů...však prcci si řeknou ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka