Váha mimča v 6ti týdnech

11.11.2009

Ahoj holky, moje holčička bude mít v sobotu 6 týdnů a váží 3,8 kg (porodní váha byla 3,35 kg, z porodky šla se třemi kg). Myslíte, že je to dost? Na netu jsem našla plno rozdílných informací, tak jsem zmatená. Na první kontrole byla podle doktorky ok, další kontrolu máme příští týden. Kolik mají vaši mazlíčci v šesti týdnech?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak my jsme na tom stejně... malý měl 3300 a teď jsme na 3800, doktorka říkala, že je drobný, a asi by měl více přibírat. Kamarádka mi doporučila pít černé pivo, tak to zkusím a opět budu krmit po 2 hodinách.
Dále mi doktorka doporučila ať si koupím Nutrilon. Maly totiž začal asi před týdnem ublinkávat. Předtím vůbec neblilnkal. Asi začal více pít a hltat a tak blinká. Ten Nutrilon by tomu měl zabránit. Jak to řešíte vy co máte podobné problémy? Malý si mi totiž neříhne, dříve to nebyl problém, ale teď nic ani po 20 minutách. Ten Nutrilon je asi klasický příkrm, moc se mi ho nechce přikrmovat něčím umělým, mám dost mléka, tak asi to častější krmení. Díky předem za rady :)) Kaja

In reply to by Kaja

pokud ti doktorka doporučila Nutriton, tak se bát nemusíš - rozmíchává se v MM a je to výtažek ze svatojánského chleba na zahuštění mlíčka - odstříká se cca 30ml - smíchá s Nutritonem, dá vypít a klasicky dokojí... pokud ale prcek vyloženě nehází šavli obloukem, tak to dávat nemusíš... ublinkává každé mimi - mě třeba Krýša ublinkával až do půl roka...
- Nutrilon - klasický umělý mlíko - určitě nedávej - blití nezabrání, naopak přijdeš o mlíčko :(

Ahojky,náš malej měl při porodu 2720g a v 6ti týdnech měl 4300g. Ale pokud je malá spokojená a nepláče hlady,tak bych to nijak zvlášť neřešila.

800g je takový hraniční přírůstek, ale pokud jste s tatínkem drobnější, může to být dědičné...
- pokud je spokojená, roste a jinak prospívá, tak je však vše v pořádku...

ahojky já bych řekla pokud je dr svámi spokojená tak je to ok my měli por.3,37 a v 6 týdnech 4,90kg..hlavní je,že ti přibírá ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka