Jedno nebo dvě???

30.11.2009

Ahoj holky,chci se zeptat.V lednu jdu na punkci vajíček a nemůžu se rozhodnout jestli si mam nechat dát jedno nebo dvě embria.Chtěla bych jedno,ale bojim se aby to vyšlo.Je tu některá z vás která si nechávala zavést jenom jedno??? :+^*:

Nás se ještě před ET ptala embryoložka, kolik jich teda chceme... Je to jen tvoje rozhodnutí, nebudou tě nutit do více embryí, když si nejsi jistá, že to chceš... Aspoň ti zbudou nějaký eskymáčci a budeš si moct pořídit ještě další mimi později :-)

TAk ja jsem teda otehotnela prirozenou cestou dvojcatka,ale pokud to zvladnete finančne,tak se neni čemu branit,ja zvladam dvojcatka sama,pritel jezdi na cestach,nerikam neni to zadny med,ostatně maminky dvojcatek chapou,ale nikdy by nemenily a ani ja,jsou to moje zlaticka a uz ted vidim,jak to bude fajn,jak si spolu budou hrat a tak,proste se zabavi a nebudou se v pokojičku samy nudit.
POkud se rozhodnes si zavest dve,mas tam velkou sanci,ze se ti jedno uchyti a nebo i ty dve nakonec,ale budes cekat velke štesti,nejhorsi jsou zacatky po porodu,ale i to jsem zvladla sama a ted uz po pul roce co holky mam,tak uz to clovek bere jako součást zivota,i kdyz jsem často jako mrtvola a chybi mi odpočinku,ale je to fakt nadhera,jak se na me začnou obe dve smat,tak je vse zapomenuto i to jejich zlobeničko.Preji ti hodne stesti.

:a: Jááá.A povedlo se na poprvé a moje kamarádka taky tak. Jsem 35tt a ona 31tt. Na udržení jsme píchali Agolutin
Rozhodnutí je jen na tobě,já nechtěla dvojčata v žádném případě,proto jsem šla jen do jednoho. Držím palečky ať se to podaří.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka