strašná bolest ucha

30.11.2009

ahoj holky,strašně mě bolí ucho,nemám žádný kapky,nevíte co by pomohlo,myslíte že bych mohla zkusit kapnout si alpu,nebo nějaký :'zz): líh?díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Do ucha nic nekapej! Máš rýmu? Jestli je to od toho, tak stejně nic nepomůže - leda doktor. Leda možná něco na bolest obecně. Myslím, že bys nic nepokazila borovou vodou, ale to až v případě, že by ti prasklo nebo bylo píchnutý jinak pochybuju, že by borová voda pomohla. Schválně jsem byla mrknout, co mi poradila lékárnice na uši pro děti, je to Otic Solution je volně prodejný, přírodní a je na pročištění a asi i protizánětlivý. Ptala jsem se dr., jestli to můžu preventivně kapat třeba po koupání (odstraňuje i vodu z ucha odpařováním), ale máme zákaz do ucha cokoli kapat! Vím jaký to je a nezávidím a kapla bych si tam cokoli, aby to přestalo, ale stejně nepřestane :k:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

slyšela jsem,že oloupaný stroužek česneku..nebo tu alpu..ale nemám vyzkoušeno,držím palce :-)

:n: Neznám, ale ze zkušenosti mé babičky nedoporučuju žádný babský rady, co se týče uší!!! Ona má plastikou obou ušních bubínků a že v nemocnici poznala spoustu mladých lidí, co si zničili bubínek kvůli nějaké babské radě! Zavolala bych si na pohotovost, co udělat na zmírnění bolesti nebo si rovnou zajeď....Maximálně si zkus koupit bioparox (volně prodejný lék), to se inhaluje, stříká do pusy a do nosu, je to místní antibiotikum a já ho jednou měla od doktorky, když mě pobolívalo ucho, protože mi do něj nafoukalo. Ale něco přímo do ucha, to jedině od doktora!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky