jméno pro holčičku - poraďte prosím!

30.11.2009

Ahoj holky, včera jsem měla termín porodu.
Nevíme pohlaví miminka. Pro chlapečka máme jméno Vojtěch, ale na jméně pro holčičku se nemůžeme domluvit. Doma máme Adélku. :girl: Moc by se nám líbila Alžběta, ale to by všechno měla do měsíce - svátek, narozeniny, Mikuláše a vánoce... Nevím jestli by nám to nevyčítala :\/: Tak prosím o nějaké tipy. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my máme Nikol.Ale ještě jsme měli vybrané Markéta a Klárka. U nás byl problém spíš ten kluk. :s: Taky jsme nevěděli co se nám narodí. Nakonec jsem vybojvala Matyáše.

Danielka se měla narodit v květnu tak jsme hledali nějaké jméno od září do února mimo měsíce prosinec.
Manžel chtěl Alenku, ale to je v srpnu a já o prázdninách taky nechtěla. Aby mohla nosit bonbonky spolužákům :s:

My jsme chtěly taky Adélku, kdyby to byla :girl: ,ale máme :cc):
Ale ještě jsme měly jména Karolínka a Amálka

já mám Daniela a ten je 17.12.-svátek a 14. narozky, bude mu 15.a nikdy si nestěžoval, naopak říká, že se mu jméno líbí a že raději mít vše po sobě, než jiné jméno. Tak tohle bych neřešila, pokud se vám líbí, dejte ho.

Vojtěch je nuda :-( Četnost chlapců jménem Vojtěch (9. místo - 1.926).
Juraj, Jaromír, Zbyněk, Václav, Miloš, Vladislav, Vladan, Stanislav, Antonín, Radim, Radovan/slav, Ivan, Ivo, Alexis, Alexandr, Vlastimil/slav, Libor, Jindřich, Lubomír, Robert, Luboš, Bohumil, Bohdan, Rostislav, Dušan, Vítězslav, Luděk, Kamil, Eduard, Marcel, Marian, Ludvík, Dalibor, Bedřicch, Břetislav, Viliam, Vratislav, Leon, Přemysl, Hynek, Branislav, Svatopluk/slav, Mikuláš, Nikola, Andrej, Tibor, Květoslav, Čestmír, Slavomír, Julian, Leonard, bořek, Jáchym, Sebastian, Gabriel, Emanuel, Augustin, Alan, Maxim, Maxmilian, Oskar, Adrian, Alfred, Herbert, Boleslav, Ctirad/bor, Vincent, Hugo, Theodor, Bartoloměj, Barnabáš.

Ahojík, kdybych byla tvoje dcera, tak bych ti spíš vyčítala to jméno, než to, že slavím vše v jeden den. Omlouvám se za upřímnost, ale to jméno se mi opravdu nelíbí. Je to, ale vaše věc a a pokud se s taťkou schodnete, tak proč ne. Já mam narozky 25 prosince a i kdybych se jmenovala Eva, tak by mě nenapadlo to našim snad vyčítat. Adélka je moc hezké jméno a líbí se mi třeba Anetka, Eva...

Ahoj,
no my máme doma Julii a taky máme všechno skoro v jednom měsíci, jelikož mladá je 16.1. A doufám že nám to nevyčte :-). Jinak mě se líbila Berenika-Berunka,ale ta neprošla a ani teda nevím jestli je v kalendáři

Ahoj my máme Anetku(17.5.)a moc se mi líbí Magdaléna.Ale u přítele neprošla.Hodně štěstí s výběrem není to legrace,Ahoj.

ahojky neber to nějak osobně ale Alžběta se mi teda vůbec nelíbí Adélka je krásné jméno :one: aby to pak kdyby to Alžběta byla jí to neštvalo proč ona nemá hezké taky jako Adél :) hezčí je ta Madlenka nebo Anna ;) jo ještě dodám já jsem plánovala Karolínu.Lauru a nakonec jsem dala obyč české jméno Pavla po mě :00: Pájina juniorka :s:

já jsem vždycky chtěla holčičku Madlenku. Ta Adélka co máte je taky krásná. Pak taky Mariana(Marjánka), Rozárka

Koukám, že taky vybíráš klasické české jména...my jsme pro holku vybrali Tereza. Zpočátku mi přišlo fádní, ale ted se mi moc líbí. Rodit budu v dubnu a je taky pravda, že jsem zohlednovala, kdy bude mit narozeniny , svátek a tak.

Ahojky,tak to bych asi nedávala když by to měla v jednom měsíci.Moje kamarádka má holčičku rozenou taky v prosinci a dali ji jméno Barunka.My máme Elišku,pak se mi líbí Verunka,Adriana,Anička,Vendulka,Šárka....Je jich hodně :a:

ahoj, tak co třeba Magdalénka (Madlenka), Kristýnka, Klárka, Verunka, Gábinka, Eliška, Anetka, Šarlotka?

Me se libi i klasicka Anna...a Eliska..
ale tak muzete dat jmena dve...my budeme mit v lednu Matyáška Trevise Voborníka

In reply to by grapas

Ahojky, tak mě se tyto dvě jména náhodou moc líbí :) Víc tedy Emma, ale byly by to Emma Zemanová a zní to tak divně :( a Stela se zas nelíbí manželovi (prý Zázvorková) ach jo, sice miminko teprve plánujeme,ale klučičí se mi líbí spousta a jdou i k příjmení (Marek, Matyáš, Matěj) všechny na M :) ale holčičí se pořád rozhoduji..i když máme ještě moře čas. Takže výběr jmen napsosto chváílím :one:

In reply to by tessie

Díky za tipy, příijmení je Kubíčková. Emičku jsem chtěla pro první dceru a to se nelíbí manželovi a teď i Adélce - je to její nej kamarádka ze školky - Mami přece nebudu mít doma další Emu... :c: Oba mě přemlouvají na Matyldu - Tyli, Tyldička, Tylda... Známe dvě - jednu dospělou je prima a druhé jsou čtyři. Jen nevím jestli to prostě ono. Pořád váhám. :\/: Anna byla manželova babička a díky ní jsou v jeho rodině špatné vztahy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka