screening

30.11.2009

ahoj holky,tak me ve středu čeká velký ultrzvuk a poněvadž mi je již 36let,tak po té i genetika. Mám z toho dost velký strach. Bojím se aby bylo mimčo zdravé,ale i té jehly do břicha při odběru plodové vody,proto by mě dost zajímalo jak to vlastně probíhá a co při tom žena cítí.Má někdo už tuto zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky.Já mám 39 včera jsem byla na screeningu a vše je v pořádku.Pak jdu jen na tripl testy v tom 16tt a moje paní doktorka říkala že pokud budou oba testy v pořádku není nutný chodit na odběr z plodové vody,což jsem ráda je tam 5% možnost potratu a my o jedno mimi přišli letos v červnu tak bych měla celkem strach.A na screeningu mne taky řekla že podle kůstky a ostatního vypadá vše v pořádku takže jsem v klidu.Bud taky v klidu určitě na screening běž i když to stojí asi 1500kč a hlavně bud v klidu.Papá iva

ahoj já mám první screening za sebou a všechno ok,dnes jsem si byla pro výsledky na VVV v 16 týdnu,a taky v poho,je mi 35 a miminko je zdravé,ještě mě čeká 2 screening ve 20 tt ale to už prý spíš formalita.Dnes jsem se ptala i na plodovku,klidně bych jí pro jistotu podstoupila ale doktor řekl,že to vubec není potřeba,že je vše v poho.Tak se hlavně nestresuj,ještě nejsme zas tak starý.Přeju krásný těhulkování a užívej si to.

Mě je taky 36 a všechny tyhle vyšetření mám za sebou. Odběr plodovky nebolí,akorát se potom musí 3-4 dni ležet jako v nemocnici. Mohla jsem si dojít jen na wc a výsledky byli za 3 týdny. Jinak ten odběr můžeš odmítnout,je to jen na tobě jak se rozhodneš,ale já tam raději šla, abych měla jistotu.

Ahoj, myslím, že půjdeš na genetický NT screening. Tzn. že ti podrobným UZ změří šíjové projasnění miminka - mělo by být do 3mm a kouknou, jestli má nosní kůstku - až po tomhle vyšetření tě případně objednají na odběr plodovky... Ale neboj, pokud jdeš ke zkušenýmu genetikovi, tak to bude ok a budeš klidnější :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka