Žáha, prosím pomoc

30.11.2009

Ahoj holky, potřebovala bych tip na něco, co OPRAVDU funguje při pálení žáhy. Dřív mi pomáhalo mlíko nebo soda, ale v čím vyšším těhotenským týdnu jsem, tím je to horší a teď už mi na to nepomáhá nic. Žádný lékárenský zboží nemám vyzkoušený, tak jsem se chtěla zeptat, co vždycky pomůže Vám. Je vůbec něco takovýho? Poradíte, prosím?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Z lekarny Rennie. Ty se muzou i v tehotenstvi a opravdu pomuzou.

Ale pokousat syrovou bramboru mi PA taky doporucovala.

In reply to by macouch

Tak to já jsem to dnes slyšela poprvé! Jen si tak matně vzpomínám, že když jsme byli malí, tak nám otec vykládal, že když žvejkáš od mala syrový brambory, tak nebudeš mít žádný zubní kazy. :s: Ale co je na tom pravdy...? Díky za radu! :a:

In reply to by Romísek

A to ji jen tak pokoušeš? No fuj :s: , ale přinejhorším taky zkusím. Jak jsem napsala, že mi už nepomáhá mlíko ani soda, tak jako bych to zakřikla, najednou to zase funguje :s: ! Snad ještě dlouho bude... Díky moc za radu! :a:

Ahojky, já mám šílené problémy s pálením žáhy teď ve 3 trimestru-a jediné co skutečně zabírá je mléko....takže ho pij po každém jídle..a i pití..
mě totiž vadí úplně vše,kyselé,sladké...po všem mě palí..a mlíčko mi zabírá v pohodě a je to i dobrý zdroj vápníku,který teď taky potřebuješ

In reply to by luucya

Ahojky! Mě pálívá žáha už tak posledních pět let, vždycky jednou za čas si na mě vzpomene. To jsem právě vždycky léčila mlíkem nebo jedlou sodou. Ale teď v tom 30tt je to čím dál tím horší a už na to někdy nezabírá právě ani to osvědčený mlíko. Ale teď jsem to stejně ještě zkusila s ním a zatím to funguje. Když to ještě chvilku vydrží, tak mu dám ještě šanci :s: Díky moc, měj se :a:

kamarádka mi doporučila druhý nálev z Pu erh - bílého čaje. Prý jí výborně pomáhal. Nemohla si dlouho po jídle lehnout, aby se jí nevracely šťávy a spala v polosedě - tohle si moc pochvalovala.

In reply to by Líza

Ahoj! Tak to vyzkoušený taky nemám, tak nevím, jestli to na žáhu pomáhá, ale když jsem ten bílej čaj chutnala, tak nic moc... Já teda čaje vůbec moc nemusím a když, tak jen ovocný a z těch mě pálí žáha taky, tak to je se mnou těžký :s: Ale děkuju za tip! :a:

ahoj, kup si gaviscon-nevim jak se to píše. Je fakt dobrej. Můžeš ho v těhu i při kojení. Mám ho doma. Je to velká láhev takže ti vyjde na docela dlouho. Je na pálení žáhy i na nevolnost... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka