holky pomoooc krev na toaletnim papiru

30.11.2009

holky dnes jsem byla u dr.potvrdil mi miminko i se srdecni akci odpovidajici 8 tydnu.ve zprave mam napsano ze tam zadna volna tekutina ani hematon neni patrny.jen na levem vajecniku mam 4x3cm velkou hladkostenou cystu,ale to pry se nic nedeje.kontrola za 14 dni.ted jsem prijela domu a sla na zachod a utrela si krev.na kalhotkach nic.muze to byt z ty cysty,stouchal mi totiz do ni jestli boli,ale ani jsem to necitila.nebo z toho vysetreni??????????bojiiiiiiiiiiiiiiiiiim se :§)

Kači, neboj, pokud tě prohlížel vnitřně, tak to může být jen podrážděnej čípek, je v těku hodně překrvenej, takže můžeš špinit ;), mě po vnitřním vyšetření vždycky dr upozorňovala, že můžu jeden nebo dva dny špinit ;)
Pokud jen špiníš a není to jasně červená krev, tak je to v pohodě ;) http://mimiskuv.blog.cz/

Katulísku, gratuluji ke zdravému těhulkování!!!!!!!!!!! :k: :k: :k: A jak tady už bylo psáno, máš teď víc prokrvenou sliznici a taky jsem to četla i v knížce, že těhulky můžou mít ze začátku z toho i rýmy atd. Takže klídeček, všechno je v pořádku :qu: :\x:

jééé tak to gratuluju určitě je to z toho vyšetření enboj se budete v pořádku hlavně nas ebe dávej pozor a žádnej stres... :cc): jsem fakt ráda že se vám to povedlo :*O*:

Moc gratuluju Kačí, že jste oba v pořádku :c: !!!! Ta krev bude určitě z vyšetření, když byla moje kolegyňka těhu, tak říkala, že po každým vyšetření todle měla, všechno je proště víc prokrvený, tak neboooj.

Kacenko, neboooj, urcite je to z toho vysetreni!!!! Kor, pokud ti tam do neceho stoural, neboj se!!! Uvidis, ze to brzy ustane. A straaasne moc gratuluji k mimiskovi, my jsme taky v poradku. Zitra vlozim zpravicku i s fotkou!! Takze klidek a uvidis, ze zitra uz bude dobre :h: :k:

Ahojky myslim si ze to bude z kontroly ja take po ni obcas spinim v tehu je vse navic vic prokrvene takze pokud to bude zitra ok verim ze to bylo po kontrole uvidis vse bude ok :one: :h: :k:

Kačko, tak nejprve ti gratuluji, že je všechno v pořádku. A teď k té krvi na toaleťáku. Dle mého názoru, to může být po tom vyšetření, nebo z té cysty, jak píšeš. Každopádně nestresuj a vydrž, co se bude dít zítra. Pokud budeš stále krvácet, tak bych zavolala dr. a zeptala se ho na to. A nebo bych tam zajela.
Tak šup do pelíšku a hezky ležet.

Kačenko, ta krev mohla být ještě z toho vyšetření. Bylo to jen po utření? Nebo pořád něco? A jakou barvu má ta krev a kolik jí bylo? Podle mě to může být z tý cysty. A jinak moc gratuluji k miminku a k :h: . Už jsem na tvou zprávičku dlouho čekala.

In reply to by Mija

ted jsem se byla zas podivat a uz je to spis spineni hnede a jen na toaletaku..ta krev byla svetle cervena.muze byt neco v klidu?no snad uz to bude dobry,ale srdce se mi zastavilo.ach jo a takovou krasnou naladu jsem mela.......budu uz dnes jen lezet a kdyztak zitra brnknu do caru.a dekujuuuuuuu

In reply to by Katulis

prosimte presne po vysrtreni jsem takle prijela a dost jasnou krvi krvacela byla jsem v soku ale ustavalo to a opravdu jen praskla zilka... vcera me dr dost nesetrne vysetrila a to stejny a rano jeste lehke spineni to znaci ze to ustava uvidis bude to ok kdyby to neprestalo sjela bych nekam ale kdyz to takle ustava a je to hneda krev bude to dobre

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka