Držte mě, nebo ho zabiju!!!! (40+5)

30.11.2009

Holky, ale teď už mi vážně dochází trpělivost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Že se mi každej ptá jestli už a vtipkuje jsem do teď zkousávala. Ty min 3 SMS za den taky, i když už 2 dny neodpovídám. Ale teď tady zvonil jeden důchodce z paneláku, se kterým se jen zdravíme a proneseme 2 věty, že prej se jde zeptat, jestli už jsme porodili!!!!!!!!!!
Ty lidi jsou snad praštěný, oni mi polezou snad i do postele, aby se podívali, jestli ho nemám schovanýho pod peřinou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já už si snad vypnu i zvonek u dveří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No chápete to? Mě to hlava nebere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo tak to u mě už tohle všechno proběhlo...je to u ná s jak na dni otevřených dveří...Jen škoda,že nejde všechny s usměvem poslat někam..:-)

ahoj uplne chapu, a nejhorsi je, ze ti lidi si mysli, ze jsou vtipni, no ja bych se posrala fakt..... počkej ale co přijde až se ti to narodí! my jsme dnes druhy den z porodnice doma a už mi volalo asi tisic lidi, ze prijdou o vikendu.... tak kurva fix , je snad setinedeli ne? a oni si mysli ze prijdou a jeste to snad budou zapijet tady, no cela nakřivo....

ahoj já rodila 40+9.
Nejenže se mě ptali zaměstnanci okolních obchodů: tak kdy? Cizí lidi mě volali přes chodník: Ježíš vy jste ještě celá? Bydlíme v praze u metra a před těmi 5ti lety tam byly lavičky, na kterých sedávaly bezdomovci. Ty se mě taky ptaly - kdy, už apod. Největší šok, ale přišel po narození dcery, kdy jsem kolem jela s kočárem kolem. Jé to jste vy a co se vám narodilo. A vrhli se podívat do kočáru!!!!! Asi viděli, že jsem v šoku, tak si nedovolili na nic šahat!!!! :jawdrop: DRŽ SE!

Tak to mi přije fakt trapný, když se jen zdravíte !!!!
No i tak by to bylo blbý jen tak zazvonit a zeptat se jestli si už porodila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :#o: :#o: :#o: :#o: :$$: :$$: :$$: :$$: :$$: :#o: :#o: :#o: :#o:

je tak to me připomelo to kdyz jsem byla tehotna tak za mnou chodila baba taky duchodkyne z baraku trikrat do tydne me kontrolovat jestli jsem v poradku a nahodou nerodim.Jako to byl des!!!A jeste mi vykladala ze nejaka pani kdysi taky u nas v baraku byla taky tehotna a odtekla ji voda a ona o tom nevedela ze ji odtekla a ze ji zacali modrat nohy nebo co no takove keci jeste mela...to uz jsem se nasrala a rekla ji ze kdyz budu rodit tak ze od toho mam chlapa aby prijel a odvezl me.No a co myslite druhej den tam byla zase...otevrit jsem ji musela,protoze ona by byla schopna zburcovat kdoví koho ze mi neco je.Takze vim co to je a jak to stve..ja rodila az 42 tyden takze tech sms a blbejch dotazu jsem si uzila fakt dost.Tak se drz a z blbejch lidi si nic nedelej vsak uz to budes mit brzo za sebou...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nic si z těch důchodců nedělej, oni jsou jak prdlý. Nemají co dělat, tak se staraj! Začínám bejt na ně už alergická. Snad tak nedopadnem!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No že mi lidi polezou až do dveří, to jsem si fakt nemyslela. A to už se tady byla dopoledne ptát tchýně a ještě někdo zvonil před hodinou a to jsem ani neotevřela. Já snad budu ještě ráda, že jdu na to vyvolání! A to jsem z toho měla obavy, blbec!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka