UZ NEMUZU!

30.11.2009

Ahojík vsem.Jsem uz hotova,je mi 31let a cekame treti mimi! No a jsem 35tt,od stredy zacinam nataceni male,ale chci se zeptat,jsem tedka ke konci porad unavena a moc! mam 13
kg nahore a mam tlaky dole jako na menstruaci i nekolikrat denne a tvrdne mi brisko porad,npo a ja beru od zacatku tehu magnesco a tedka ho uz nsmim a ze pry mam malo zeleza,tak budu brat tedka ke konci,ale to jsou vitaminy a z nich pry miminko vice pribyva? tak nevim jestli ho mam brat,jestli je tak moc dulezite.Diky vsem za odpovedi.mamka kačka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nečetla jsem ani komentáře a rovnou píšu, že to železo určo ber. Nedává se jen tak! A že by po tom mimčo víc příbýralo jsem teda neslyšela. Já ho brala asi 10 týdnů a malej měl 2250g ve 37tt (to se narodil), takže bych řekla, že velikej nebyl ani omylem. Kilo jsem přibrala 15 a řekla bych, že to není moc - no ale já byla dost hubená před tím, takže mi to spíš bodlo. Tak hodně štěstí :k: už před tebou není dlouhá cesta, jen ten konec je vyčerpávající :? píšu otazník, protože já si vlastně ten poslední měsíc nikdy pořádně "neužila".
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

Ahoj. Mě je 36 a z :00: ačínám 35tt a minulé pondělí mi DR dal taky železo,tak ho poctivě papkám.Jsem unavená ze všeho a nevím jak to do toho ledna vydržím.

Ahoj Oli, moc tě zdravím před pár týdny jsi psala osobní zprávu. Několikrát jsem ti chtěla odpovědět ale za nic mi to nešlo Janča-těhulka pamatuješ???? Tak se drž holka když budeš chtít tak písni osobní zprávu a já se pokusím odepsat. Pa Jana :a:

Ahoj,únava je rozhodně z toho tvého nedostatku železa,to brát musíš,jinak bys mohla mít komplikace u porodu s krvácením.Klasický vitamíny to nejsou a mimčo ti po něm určitě nepřibere,neboj :) jen budeš mít černou stolici a trošku zácpu nejspíš :)

Ahoj Olivie, anemie, tedy nedostatek železa, v kombinaci s vysokým stupněm těhu způsobuje tu Tvou velkou únavu. Určitě železo ber!!!! Bez něj se špatně váže kyslík a ubližuje to i miminku! Magnésko už neber určitě - měla bys slabé kontrakce. To co máš jsou zkrátka poslíčci. Jen si hlídej intervaly, ale to určitě znáš :)

ahoj, teda třetí miminko ;) . O tomto jsme se včera bavili s manželem. Že by si dokázal představit ještě jedno mimčo a že za rok až dva nato vlítneme. Tak jsem na něj zůstala koukat. Momentálně padám na pusu a on mi řekne tohle :00: . Děti miluju, ale opravdu momentálně nemám energii ani přemýšlet o dalšim miminku.¨
Jinak pocity co teď máš jsem přesně měla u druhého těhu cca od 30tt. Nikdy dříve jsem neměla tvrdnutí a tak jsem magnézko nebrala, ale od 30tt jsem cítila jak mi malá tlačí na spodek. Kolikrát jsem ani nemohla chodit a když jsem vstala ze sedačky tak mi až slzy vyhrkli. To jsem u prvního těhu vůbec nezažila. Měla jsem z toho špatnej pocit-jako kdybych se otvírala (což se nedělo dle dr.). Byla jsem stále více unavená. Ondra ale vyžadoval procházky. Rád jezdil na kole, takže jsem s pupkem tahala kolo s Ondrou. Opravdu mi to nepřidalo. Vždycky jsme došli domu a já byla jak leklá ryba. Nakonec jsem porodila ve 37+3dny. Byla jsem zato ráda, protože jsem si nedovedla představit být ještě skoro 3 týdny těhotná-to bych asi praskla-nebo nevim.
Tak třeba se miminko taky rozhodne přijít na svět o pár týdnů dříve. Držim palce a drž se. Uvidíš že to všechno zdárně zvládneš a budeš hrdá trojnásobná maminka :///: :a:

železo mi dr taky napsal ale rychle sem ho vypustila měla sem pio něm zácpu tak mi poradil at piju červený víno a jim víc hovězí

In reply to by grapas

zácpa není po všech preparátech...je jich několik - nejobyčejnější je aktiferin a z toho zácpa bývá - taky jsem ho brala z předpisu z nemocnice, ale můj dr. mi napsal tardyferon a po něm bylo vše ok. sám říkal, že ty levné tohle prostě dělají no...z tardyferonu je max. tužší a tmavší stolice

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky