pohlaviii prcka

30.11.2009

Ahojkyyy holky, tak jsem byla dneska v poradni a nas prcek se tam provedl v plne kraseee.... az tak,ze nam primo do oci ukazal sveho pindika, takze :°~°: ... ak mam pravdu rict, tak sem trosku sklamana, moc sem si prala prvni holcicku, meli jsme uz pro ni vybrane krasne jmeno Natalka, ale presto jsme spokojeni, takze tedka musime zvazovat klucici jmena. Snoubencovi sem rekla, ze priste musime poradne zapracovat, aby to byla krasna holcicka :cc): . Pani doktroka nas pochvalila,citim hodne silno pohyby a kopance,co mi i potrvdila doktorka, protoze placenta je ulozene na zadni stene bricha, takze ucitim kazdy jeden pohyb a kopanec od nasho prcka. tenhle tyden koncim 5.mesic a mam na sobe jenom 3,5 kg, takze pravdepodobne, co i naberu, tak to i necham v porodnici, takze supr, ne....
Pristi tyden musim jeste absolvovat velky ultrazvuk 21.tydnu.
Preju Vam krasne tehulkovani a pekny den ... :C]]:
Katka

Ahojky,

tak moc gratuluji k chlapečkovi. Nic si z toho nedělej, hlavně že jste zdraví, to je to nejdůležitější. Ale jak to tu sleduju, tak si snad každá těhulka, která čeká první mimi, přeje první holčičku a pak až kluka :s:. No ale ne všem to vyjde. Já jsem na tom úplně stejně, ale něco mi říká, že to taky bude kluk. My chceme vydržet a mít překvapení, co to bude, ale pomalu začínám pochybovat, že to vydržím :dance:. Příští týden jdeme taky na velký utz, tak tam se budu muset přemoct a říct panu doktorovi, že to vědět nechci :).

Ahojky,
gratuluju k chlapečkovi :) Taky jsme na tom stejně, přály jsme si taky holčičku a nakonec té naší vysněné holčičce vyrostl pindík :) Věříme, že příště se zadaří a budeme mít holčičku, rádi bychom totiž páreček. Říkáme si, že hlavní je, že jsme zdraví, ne? :) Krásné těhulkování přeju :a:

Jee gratuluji!!!!! TO mas jedno,ze je to klucik,ono je vice dulezitejsi,aby to bylo zdravoucke a donosene nic vic tka neni dulezite :- ) j byc zs chtela klucika,uz mam holcicku doma,ale je mi to uplne jedno halvne at je to zdravoucke a donosene nic vic si preci mi tehulky nemuzeme prat :-) treba priste se podari holcicka ;-) ja uz jdu za tyden!!Tak to bude poradne Dubnatko hihi..nejhorsi je to,ze muj nechce u toho to vedet pohlavi!!Alem a smulu bud pujde pryc ci si to necha rict ja to musim vedet ;- ) Moc blahopreji!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka