Káva

30.11.2009

Tak mám zítra odpo volno. Můžete přijed Ivet a Nadi.

Ahojda, já s tím počítám. Ivet jde tuším ještě do Sanusu ve čtyři, pak bychom vyrazily. Hele, jen tak předem sonduju, půjdeme asi někam na kafe, viď? Možná budu muset vzít s sebou bafana...

In reply to by Naděnka

Hele do sanusu jde dneska ne? No venku se mi být nechce,tak asi někam zalezem na něco teplého. Co to znamená bafana,zní to jako by to byl velkej hafík. Co je to za rasu? Malí pejsci můžou ke mně domů :!k:

In reply to by Misounek

Dobré ráno děvčata, dobrá Nadi, tak tě naberu ve čtvrt na tři ..nevím na kterém terminále myslíš, ale budu kroužit kolem čezu na nádru...vyhlížej malej černej jeep..jo?
Moni zavolame...jinak by jsme k tobě netrefily...chi

In reply to by Misounek

jooo tak tady jste se schovaly :C]]:
Tak Naděnko v sanusu jsem byla dnes...a jinak mi písni v kolik a kde mám přistavit pro tebe taxík. :qu: jinak bych to viděla, že můžem vyrazit kolem druhé a dát si s Monou třeba ještě oběd před kávičkou!!
A Moni ty mi napiš jakým směrem se máme vydat, a kdepak na nás počkáš.. :°°//:
Zatím mizím....přihlásím se ještě nějak po 21.hod...tak pište pište

In reply to by Lilie

Tak Beru. Přijeďte pěkně do Červeného Kostelce. Je to směr Jaroměř,pak Česká Skalice a tam odbočíš doleva na Kostelec( je to směr na Zlič a Ratibořice).
Dyžtak volej 737527573 :one: Počkám vás buď u baráku nebo na autobusáku,ještě uvidíme ju.Já už budu po obědě,dostala jsem od sestřičky koprouku,ňááám.
Už se moc těším.pápik

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka