Jak vám spí děti?

29.11.2009

Ahojky holky..mám dotázek,jak vám spí 3měsíční miminka,mě první dítko spalo celou noc ale princeznička se ještě stále budí na jídlo...přes den krmím cca po 3-4h a to samé i v noci,někdy zcela vyjímečně má z večera pauzu 5h ale to je opravdu vyjímka.Zkusila jsem koupit UM na lepší zasycení ale nějak nevidim rozdil mezi ním a klasickym UM.Už nevím co udělat aby mi spinkala déle,jsem unavená,u krmení klimbám))Jak to máte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak to my máme přímo Brtníka:-)večer uložíme ve 20h.a spinkáme do cca 7h.Občas si dáchne i do 9h.přes den máme vždycky 2 hoďinky hraní ,pak 2 hodiny spinkání...takže žádné ponocování neznáme:-)Tohle moooc přeju i vám.

Holky vy se máte! Mě malý celý večer nespí, hází si maximálně tak půlhodinovky a usíná až kolem 3 h ranní. Někdy i později. Rekord měl 4.30h :#o:

ahojky...tak nám je 9 týdnů a spíme pořád...večer od 5 do 8 si hrajem a koupem,ale jinak spinkáme...přez den mi vydrži i 7hod a to kojim...jinak v noci se mi budi na jidlo po 4 hod ale hned zas usne :a:

tak nám budou v pondělí 3měsíce a malá přes den dopoledne si hodí tak 2xpůl hoďky spánku a odpoledne od 3h do 16.30h je venku v kočárku a to spinká.Večer jí dám do postýlky asi kolem 19.30-19.45h a spinká.Párkrát se mi stalo,že spala celou noc až do 5h,ale většinou se vzbudí tak kolem 3-4.Napapká se a zase spinká,tak do 6-7h.Kojím vleže a usínám u toho! :) :)

Náš malej přes den spinká každou hodinku, hodinu spí a hodinu je vzhůru, ale mám ho v kočíku na kolečkách, takže ho houpu, ale večer chodí spinkat kolem 7 a spinká do 7 mezitím se vzbátí jak kdy někdy jednu a někdy 2x na papkání, dávám Nutrilon Extra pro větší zasycení na noc, jenže někdy mu to neomůže, jak kdy.

In reply to by konecna.K

Malej přes den taky spí už míň, jsou mu 2,5 měsíce, ale v noci zatim spinká pěkně, mě vyhovuje ten košík, to když ho vozim tak spí klidně hodinku, ale do postýlky ho kolem oběda dávám, to usne na hoďku, někdy se mu podaří i na 3 hodinky usnout ale to jen tak 1 tejdně, jinak v noci je to paráda, já jsem taky měla atopickej exém, naštěstí to malej nezdědil a můžu mu dát co chci, nic nemá :-)

ahoj mi máme 3 měsíce za 18 dní... Malá mi ještě donedávna papala co 2 hodinky přes den i v noci.Poslední 2 týdny přes den stále po 2 hodinách, v noci po 3. Já si docela zvykla i na to dvouhodinový spaní... Kojím. :)
www.prckoviste.cz/julinka

In reply to by konecna.K

No přesně to si říkám i já..:-) taky jsem ráda že v tom nejsem sama, on nechce ani moc dlouhé procházky, protože se mi zdá že v tom kočárku ani moc nezabere, vždycky přijedem domu tak unavený že hned usnem, ale naštěstí v něm neřve to ne, ale tak max. 2 hodinky vydrží, no jo no. Ale co jsem ráda že spinká v postýlce :-) Mám kamarádku které malá spí v kočárku ale v postýlce ne, to je pak blbý v noci když jí nespí..

tak nám je 17 měsíců a spinkáme celou noc :qu: :qu: -ale taky jsem zažila ty prořvané noci :^O^: kdy malý byl nemocný,měl koliku a já jsem pak vypadala jak smrtka :///: :///: a s tím bumbáním jsme to měli podobné jako ty a nakonec nám pomohl Nutrilon :$}: :one: přeji ti ať ti brzy nastanou noci jako mě,že se bez jediného probuzení vyspíš až do rána :a: :a:

In reply to by Terezka87

nám Nutrilon zabral zručeně -předtím jsem malému dávala Bebu a to byla hrůza měli jsme koliku jako blázen pořád mi jen řval a řval pak jsme přešli na Nutrilon a od té doby máme klid :one: :one:

In reply to by Terezka87

nám ale práve nic jineho není,zadne koliky,ani nerve mezi jidlem.....no uvidim ve čt jdu do poradny na 3mesicni prohlidku tak uvidim jak na tom budem s vahou,trosku mi baculatí,sice mela porodni vahu 4kg a53cm ale pak zhubla a byla hodne drobná,tak jsem si rikala ze to dohání,zkoncila jsem s kojenim a dala UM....ale to uz je pomalu 3tydny

In reply to by Terezka87

Díky snad se dočkám)) myslíš že Nutrilon víc zasytí?jinak přes den pije tu 180ml a zblajzne ji i v noci......jinak je hodnoučká,přesná jak hodinky...přesne poznam kolik je hodin kdyz začne kňourat

Ahoj, nám jsou 2 měsíce, nakrmím v šest ráno, pak mezi osmou devatou potom v půl dvanáctý pak jdeme ven, prijdeme ve tři to jíme v půl 4 pak v půl šestý až v šest pak kolem osmý. To malá usne pak jí o půlnoci dám k sobě šoupnu jí prso :!k: ona se ve spaní nají a pak spí do šesti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka