DITE KTERE NESPI!

30.11.2009

Ahojky chci se zeptat jestli ma nekdo takove dite jako ja!
Od malicka me mala moc v noci ani pres den nespala rikala jsem si uz se to snad zlepsi ale uz ma 8 mesicu a porad nespi v noci spim nejvice 5 hodin porad se budi a vyzaduje pozornost i kdyz me doktorka rekla at ji necham vybrecet 2 dny nepomohlo.Uz jsem tak zoufala ze jsem si sem pozvala pana co vymeruje zony jestli treba skrz to spatne nespi taky nic.
tak nevim jak dlouho to bude trvat ale nekdy uz jsem hlavne v noci vztekla,protoze koho potkam vsichni deti sdpinkaji od 19hod do rana do 8 hod.
tak by me zajimalo jestli nekdo z vas nema zkusenosti anepomohlo vam neco aby ten nespavec aspon v noci spal.
Pres den me spi 3 krat po 30min.presne!takze nemam narok si jit lehnout to jsem rada kdyz aspon neco udelam.
diky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Chápu, že jsi vzteklá, znám to moc dobře. Asi do 10 měsíců se mi budila každé 2 hodiny!! Byl to děs. Do toho ještě občas asi 5ti denní období kdy se v noci vzbudila a třeba 3 hodiny nespala, chtěla si hrát, no já byla vyřízená. A ráno v 6 hodin budíček. No nebudu to dlouze popisovat, znáš to sama nejlíp. Teď jí je 15 měsíců, pořád se v noci budí, ale už jen 1x na mlíko, většinou stačí dát dudlík. A spí i dýl - tak do sedmi, půl osmý. Takže dá se říct, že se konečně vyspím. Dokonce i přes den, když jsem hodně unavená, lehnu si s ní do postele a spíme třeba 2 hodiny - dřív úplně nemyslitelné, protože spala taky jen takové 20ti minutovky. Takže u nás se to zlepšilo věkem, ta změna nastala tak kolem toho 10tého měsíce a zlepšuje se to (pokud zrovna nelezou zoubky :) ) Tak držím palečky ať se konečně vyspinkáš :a: :papa:

Ahojky tak to bud v klidu pises ze mala spi tak 5 hodin to ja neznam. Mala max. 3hodky a to uz je parada. Ma 6a pul mesice. Jako mimi byla uzasna ale od 3 mesicu horor. Lezou ji zoubky, nespi a v noci by si nejradeji povidala a hrala si. Skousela jsem ji nechat vybrecet, delala jsem ze spim a nevsimam si ji ale ta potvurka mala vzdycky vydrzela a ja byla hotova. Rano vstane klidne v 5 hodin. Vyhoda je ze ji dopoledne dam do kocarku a spi. Takze vydrz!!!!! Vim o cem pises. Blanka

Ahoj Adélka mi taky takhle spala od 4 měsíců do 6 se mi v noci budila dokonce co hodinu potom se to začlo zlepšovat a kolem roku když sem přestala kojit začala spát. Já ji měla v posteli a ona mně potřebovala cítit ( a abych se přiznala ted mám i Lucku v posteli tak dělám tu samou chybu). Holt to budu muset vydržet.Ale já jí dám prso a spím dál takže nemám problém že nejsem vyspaná. A přes den sem uspávala v kočárku jinak mi Adélka taky nespala.

Zkusenost osobne nemam a musi rict,ze te lituju.ja kdyby jsem se nevyspala aspon trochu,tak bych byla asi hodne zla.jedine co ti muzu poradit pro deti je homeopaticky pripravek na spani-je to sirupek jmenuje se sedalia a stoji kolem 100kc.nebo jeste zkusit jina homeopatika na spani...pak se sela i detsky cajik,ale to netusim jestli pomaha.

Mám doma úplně to samé už od narození a je mu teďko 9 měsíců,chápu tě jako asi nikdo ,je to na palici,kdo to nezažil,nepochopí :r: Já jsem to tu probírala už asi milionkrát,tak´se mě nechce to tady všechno vypisovat znova a otravovat holky,co mě znají a četly to tady,když tak se podívej na moje příspěvky nebo mi napiš SZ.Hodně sil!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky