těhu oblečení a bolestivý sex

29.11.2009

:C]]: Ahoj Holky, dneska jsem jela s přítelem nakupovat a viděla jsem pěkné těhotenské kalhoty, které už mám doma, sice jsem teprve v 11 týdnu, ale bříško mě růst už trocha začalo, a jsou fakt pohodlný o proti těm, které mám doma -které již jen tak tak zapnu. co vy? už nosíte těhotenské hadříky, nebo si je pořídíte až to bude nutné. . Jo a holky, trápí Vás některé bolestivý styk? Já jsem s přítelem dlouho nic :*O*: , jelikož pan doktor nechtěl, kvůli mému krvácení. A nedávno jsme na to vlítli :|-|: a ke konci styku mě to moc bolelo, nevíte proč to tak může být? Máte s tím zkušenost? Díky za odpověď.. A co jak Vám je? Mějte se krásně maminy

Ahoj Natalko, mluvis mi z duse:-) Ja jsem 12+3, svoje kalhoty uz nedopnu, tak jsem v patek poridila tehotensky a jsem jako v bavlnce. Nikde nic netlaci. Jinak bricho vypada spis jako tluste, nez tehotenske, doufam, ze se to brzy spravi:-) A jak ti je? Me uz je vestinu casu dobre, vcera jsem zvracela asi po tydnu. Jen me obcas poradne pichne na prave strane, vestionou, kdyz se nejak prudce pohnu.
Jinak s tim milovanim ti neporadim, jak jsem uplne bez chute, tak nejak se bojim, vubec nevim proc...tak me nema co bolet:-)

já nemusím naštěstí nic kupovat..mám oblečky z předchozích těhu...
No a ten sex,může být bolestivý z toho jak se zvětšije děloha a nebo jestli tě bolel jako vnitřek pochvy,tak by to mohl být zánět...A taky záleží na poloze,při některé se na dělohu a nebo čípek víc tlačí a to by mohlo taky způsobovat tu bolest...
Měj se hezky!!!Terka :#~: :k: :h:

Ahoj:) Právě jsem byla v divadle a měla jsem poprvé na sobě těhotenské kalhoty, které jsem si koupila v pátek. No, jsou naprosto pohodlné, natáhnu a jdu, nic nikde netlačí, prostě boží :) Jinak po sexu mě občas bolí v podbřišku. spíše mě bolí čípek - moje mínění - je daleko citlivější a tak trochu jako před menses...ale to v případě, když se mi přítel zapomene a na konci milování jde hluboko a trochu a je ostřejš...měj se hezky a kalhotám zdar :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka