Opruzeniny :(

30.11.2009

ahoj holky tak, kdyz uz maleho pustil rustovy spurtik, tak se mi oprudil :( a docela skarede. Bobecek maly, porad kadi fakt hodne mame na den kolem 15plinek a kazda pokadena. Nevite co na to?? davam sudocream, ten pekne zabiral, ale uz moc ne, predtim jsem mela bepanthen taky pak prestal zabirat. Kdyz je hodny necham ho na prebalovaku rozbaleneho, ale zatim zadny efekt.

ahojky chudětka malej nám tedy zaručeně pomohl imazol behem dvou dnu ta neplecha byla pryč a normálně jako prevenci používám ondřejovu mast :one: tak at brzy máte opět prdelku krásnou ;) jinak na takové ty pupeny až do krve dej fialku to mě radil dr je to na vyschnutí ;)

Ahojky,pouzij ondrejovou mast stoji 50kc v lekarne a za dva dny to je pryc,ja ji pouzivam 4 mesice a nemame zadne problemy fakt SUPER!!!!

Ahoj Heli zrovna v úterý jsem kvůli opruzeninám byla u doktorky ,bepanten mi nezabíral ani nic jiného .Nakonec malé zjistila že má v puse aftu ,nebo moučnivku nabo jak se to jmenuje ,takové bílé flíčky na boku vevnitř pusinky a bílý jazyk myslela jsem si že je to od mlíčka ,ale byla to ta bakterie .No a tím se to dostalo do stolice a moče a z toho se malá brutálně oprudila .Předepsala mi JAROŠOVOU VODU s tím jsem jí omývala po každém přebalení a nechala zaschnout pak namazala VITELLA je to taková pasta či krém stálo to 124kč ale už na druhý den to mizlo a po 4dnech máme klid .Ještě brala tabletky Nizoral .Tak nevím jestli tvůj malý nemá jen opruzený zadeček a nebo mu mrkni do pusinky . :a:

In reply to by aprilia

Bobek maly, no on v pusince nic nema, ale jak tak hodne kadi, tak kdyz spinka tak ho na prebalovani nebudim. Tak treba prebaluju co 3hodky. O tom vitella kremu jsem slysela, ale u nas v lekarne ho nemaji. Ale dal by se objednat tak uvidim :)

nepoužívej vlhký ubrousky myj ho jen vodou s heřmánkem pokud mu to začne praskat tak popraskaná místa namaž fialkou z krémů pomáhá hodně imazol a infadolan na noc sem malou patlala menalindem on hodně zpudrovatí a udělá na prdelce bílou vrstvičku

In reply to by Heluska11

Nám ho doktorka poradila už v šestinedělí malej to měl fakt moooc škaredé používala jsem ho jen 24 hod.a malej to měl úplně nádherné.No však když už nic nezabere tak si ho fakt kup je super. :one: Nám nic jiného nezabralo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky