Ach Ty nase navstevy pohotovosti..

28.11.2009

Ahoj tetky moje, tak jsme nakonec k mudr. vyjeli..rikala jsem si ze zase kdyby me neco chytlo v noci tak by to bylo horsi. No pockali jsme si dve hodinky v cekarne protoze dve maminky se rozhodli zrovna rodit...trosku me to dostalo a rikala jsem si jaky to asi bude az pujdeme rodit my. No jinak...tlak kupovidu vynikajici 126/67 tep 62 no jo uz jsme tam s manzou trosku usinali. Bolest uz je lepsi ale porad nic moc, jinak moc v poradku, uzv ledvin taky a mala je taky v poradku. ma 780gr sedi na zadku nohy nahore u hlavicky a vrtela si pekne zadeckem. Jinak mudr. rikala ze mam byt v teple, hodne pit a odpocivat ze to muze byt jen tim ze jsem vcera kvuli tomu testu na cukr tolik nepila a taky ze Klarka roste a deloha se holt napina. A kdyby to pres zitrek nepreslo tak za svou mudr. jinak pry nevidi nic neobvykleho...tak snad se z toho vyspime...ale fnuk fnuk - je to pekne neprijemna bolest.

Jo Luci, tak mě napadlo, zkus si koupit Urinal - brusinky. Můžou se v těhu, jsou naprosto přírodní a mě vždycky pomohl... Tak se opatruj!!papa

Ahojky Luci a Klarko,
nejprve gratuluji k vysledkum OGTT :-) ja tam byla taky v patek a asi to moc dobre nedopadlo. Napisu vic odpoledne.
Hele ja v zari mela taky problem co mas Ty a poradil mi dr. hodne pit, byt v teple a v lekarne jsem si koupila brusink. Jsou super na zanety a mimiskovi neublizi.
Tak se holky opatrujte a mejte se moc hezky.
Jo a kdyz muzete cokoladovat tak si dejte i za nas :-(
Alex+ Charlott

In reply to by alexandra.aa

Ahojky Ali a Charlottko :a: :h: Reknu Ti ze bych radsi mela cukrovku nez tyhle bolesti - v sobotu to bylo k po..... a ted je to lepsi ale porad to citim, jak jsem psala hlavne kdyz jdu neco delat..takze jsem dosla nakoupit, uvarila gulas a zase zalezu - ale uz jsem cela prelezela :( Klarka mi masiruje mocak porad se jen vrti - je to s ni fakt tezky :s: Ale zase jak jsem psala jsem rada ze jsem ji videla a jeste na tak perfektnim uzv - je to uz kus baby :girl: uplne jsem se lekla!! Jak jsem videla ty dve zenske co prijeli rodit - od te doby na to porad myslim a tesim se jako mala az pojedeme my :dance: :one: :c: :h: Jinak s tim pitim, snazim se aspon 3,5l vypit - vcera to bylo dokonce 4l protoze me manza porad nosil caj tak uz dopoledne jsem mela skoro tri litry v sobe a myslim ze to hodne pomohlo, usla jsem zabalena do perin takze to teplo asi taky funguje...no uvidime, snad to bude dobre a s brusinkama uvidim...ja mam doma brusinkovy caj - myslis ze to staci?? :*8*: :§:

In reply to by Lucik P.

No ten jsem si koupila a nic moc a hlavne me po nem palela zaha. Me manza koupil ty leky a ty opravdu pomohli. Urinal je na ... je slabej. Ale jak pises ja mela ty bolesti hrozne a nemohla jsem ani spat. Az mi sli slzy do oci.
A cukrovka neni sranda :-(

Luci to je mi líto, že máš takový trápení, tak snad už je to lepší ;) jinak malá sedí v bříšku přesně jako náš Plaváček :qu: ... prý je to nejoblíbenější poloha miminek :one: tak se opatrujte :h: :a:

In reply to by lulubar

Ahoj Lulu a Plavacku ci slecno Plavackova :a: , no reknu Ti je mi lip, oproti sobote co jsem se tu sotva plazila :°O°: je to lepsi. Piju aspon 3,5litru denne a beham porad na wc aby se to pekne cistilo :*8*: , ale porad to citim - takovy tlak...kdyz jdu treba neco delat tak je to horsi - takze opet zalezam do postele ale uz jsem prelezela no hruza :n: ...navic Klarka je sice ve sve oblibene poloze jak rikas ale me se to tedy moc nelibi - hrozne rada si zavrti prdelkou - dela to na kazdem uzv a to je masaz opravdu "uzasna" :#o: Tak snad se brzo otoci hlavou dolu :s:

In reply to by Lucik P.

Ahojky, to je dobře, že je vám už líp :one: neboooj, za pár dnů to bude ještě lepší ;) ... s tou polohou..... no já se snažím podle kopanečků odhadnout, jak tam ten brouček asi leží, vím jen z toho 3D z minulého týdne, že seděl přesně jako vaše Klárka :///: ..... a cítím hodně moc pohyby u svýho pupíku (tam by měl mít nožičky) a pak dole, jakoby v prostřed podbřišku a to bych řekla, že je to vrtění prdelky :s: ..... a jsem zvědavá na toho 17.12. jak budeme na utz otočení, já už bych i brala hlavičkou dolů kvůli té plodovce ;)

In reply to by lulubar

Jsem moc rada protoze jsou to fakt nehnusnejsi bolesti co znam :r: . Budu si je pripominat az budu rodit treba si pak reknu zlaty kontrakce :///: . No me ty kopance ani nevadi to se docela da - ale to jak vrti tim zadkem na tom mocaku to je FAKT mazec :jawdrop: :jawdrop: - nevim proc je ji to tak prijemny kdyz me neeeee :s: - my jdeme na uzv 16.12 tak jsem taky zvedava :one: , hlavne me prekvapilo jak na tom uzv byla uz velika :jawdrop: :jawdrop: - ja se az lekla a 780gr (25+5) me potesilo krasne roste :c: , minule mela 660gr (24+2)...no popravde ja bych taky uz brala hlavicku dolu...snad budes mit plodovku lepsi aby tam mohl byt mimis co nejdyl. :one:

In reply to by Lucik P.

Luci mě jsou taky některý pohyby trošku nepříjemný, musíme to ale vydržet no :one: tak my byli s Plaváčkem na poslední utz cca 26tt+0 (počítáno od nejpřesnějšího screeningu, podle ms jsme byli už 26tt+2) a Plaváček vážil 800g, co jsem tak mrkala, tak je to naprosto v normě..... jsou už velcí, prcci naši no... :///: ..... s tou plodovkou to snad příště bude už lepší, uvidíme, musím doufat.... já se mrkala do papírů, co mám od doktora a vždycky tu plodovku kontroloval, má tam o tom záznamy a vždycky je tam množství přiměřené.... až teď to napsal i přímo do průkazky, že je to na spodní hranici nějakýho toho limitu :( takže zrovna ok to asi není, ale uvidíme, co příště.... třeba mě ten náš mimís mile překvapí, plodovky bude dost a prcek bude hlavičkou dolů :s: :one:

In reply to by lulubar

No to mi povidej, kdyz se roztahuje tak uz je to pekne znat, fakt jsem se lekla kdyz jsem na ty obrazovce videla tu velikou hlavicku :///: Tak to jsme na tom tak nejak podobne pry pribiraji kazdy den pres 10gr..jinak me tak napadlo :///: kdyz mame stejnou vahu....nebude to holcicka?? :girl: nebyl by chlapecek tezsi coooooo? :///: :c: A neradil co treba muze pomoci? Asi se tomu neporuci co? Ja mela naposledy na belkym uzv taky primerene a od ty doby nevim ,ale ani ted na pohotovosti nic nerikala tak snad dobry...

:°*°: :°*°: :°*°: :///: :s: :s:

In reply to by Lucik P.

Luci :s: :s: :s: to nevím.... někteří kluci jsou prcci :c: ... uvidíme..... doktor mě asi nechtěl plašit, takže jen řekl, že to budeme kontrolovat a že mě chce vidět za 3 týdny, respektive mě objednal ke své kolegyni, protože on je na stáži..... takže hlídat si to asi fakt chce, jinak by mě takhle brzo neobjednal :n: .... a co jsem četla na netu tak nepomůže nic..... buďto to je jen momentální stav a příště už bude všechno ok a nebo máme z nějakého důvodu té plodovky prostě míň a já s tím nic neudělám :( ..... jo a jinak mě doktor k plodovce taky nikdy nic neříkal, jen teď jsem vykoumala, že si zapisoval, že je jí přiměřené množství....... tak já budu doufat, že to příště bude ok a třeba budem i hlavičkou dolů :c:

In reply to by lulubar

No dobre to mas pravdu :°O°: , segrin malej kdyz se narodil mel 2700gr - takze rozhodne zadny obrik :|P: . Holt si budeme muset jeste pockat :///: :cc): :girl: . Zase na druhou stranu - chodime ted co 4tydny takze kdyz te chce videt zase za tri tak to neni jeste taaaaak hrozne :one: - clovek se ma porad cim uklidnovat. Ale musime tem nasim doktorum verit, ja mam zase v tehu prukajde do minule kontroly napsano cipek 2cm a minule uz jen cipek 1,5cm :( a taky nic nerikala a kontrola normalne za 4 tydny (ted uz teda za dva - toto leti :///: ) , ale tak nejak porad v hloubi duse tusim ze do brezna navydrzime takze s tim pocitam trochu driv :/;x: , ale clovek porad doufa. Ja si taky rikala ze uz by se mohla pretocit, ale Lulu myslim ze to bezpecne pozname az se otoci :s: :s:

Ahoj Lucko :a: ,dobře jsi udělala,že jsi jela,pro svůj klid a taky není radno tyhle věci podceňovat,v těhu 2x tolik ;) .Snad už ti je dneska líp a srovná se to.Mně se to občas taky stává,jak míň piju,tak mám pak takové kolikovité bolesti ledvin :( ,ale teď v těhu se mi to díky bohu zatím nestalo :qu: .Držíme vám s Matýskem palečky,ať to samo přejde a netrápí vás to :) .Maty teď už asi 20 minut škytá,až mi břicho nadskakuje a šťouchá mě při tom dolů do močáku a do čípku,je to fakt nepříjemné,připadá mi to,že mi snad každou chvíli vypadne ven :s: :Jo období těhu je fakt někdy záhul.Tak pa,pa :a:

In reply to by sobotce

Ahojky :a: :k: No je to docela zahul - ty miminka si z nas delaji ubytovnu a jeste nam uvnitr nici zarizeni :s: :s: Ona mi ta mudr. na pohotovosti rikala ze jestli se snazim poctive pit kazdy den kolem tech tri litru tak to mohlo byt z toho ze jsem byla na tech testech a az nekdy do 11 jsem poradne nepila a pak uz vlastne cely den to bylo takovy :w: }:) Ale lepsi se to tak aspon neco, asi to bude chtit jeste jeden dva dny postel ale co uz..jen ta Klarcina poloha je docela na *pip* :///: mocak dostava zabrat :n: Tak se treba brzo otoci a bude me busit do zeber :s:

In reply to by Lucik P.

To mi povídej o těch nožkách dole :( .Nám to řekla dr. ve středu,že sedí na zadku,v pátek byl napříč,ale počítam,že už je zase otočený,podle toho kopání dolů :00: .U žeber mě jen tak lehce šťouchá,samozřejmě zase vpravo,jako jeho bráchové,zato do močáku dnes opět kopačky jako :pig: No alespoň nezapomínám chodit pravidelně po hodině na WC,protože jinak mi hrozí poch....Jo jsou to zlatíčka ty naše zlatíčka :cc): :girl:

Ahojky Luci, dobře že jste jeli, taky by mi to asi nedalo... tak šupky hupky do postýlky, teplé čajíčky a pěkně nechat manžela ať se o tebe stará :) , nějaké to rozmzlování si určitě zasloužíte :) !!tak hlavně ať tě to brzo přejde... mě je čím dál hůř, tak snad mi nevyleze teplota na naši pohotovost se mi fakt nechce :( ...doufám, že to vydržím do zítřka ke své doktorce. Tak se opatrujte a pohlaď Klárku. PaPa

In reply to by kattyy

Ahojky Katty :a: tak uz jsem schopna i odepsat. :one: Ono nejhorsi je ze jsem tentokrat nejela s tim ze mam strach o malou ale o sebe, fakt to bolelo jako blazen :-( Tak Ti reknu jak jsem videla ty zenske co prijeli rodit - JA SE TAK TESIM :qu: !!!! Uz aby byl aspon unor...a ja uz tu nasi princeznu videla :°O°: :|P: :/;x: A co vy jak se vam podarilo to vylezet?? Brzo se uzdravte, je to hruza tohle obdobi.. :k:

Luci dobře že jsi jela. Mě by to taky nedalo a asi bych jela, hlavně pro svůj klid, že prcek je v pořádku. Člověk nikdy neví , proč ta bolest přesně vznikla a co bych mohla zanedbat. Jak se cítíš dnes?

In reply to by pupíí

Ahoj pupíí (i ostatni) :-) No je to dneska lepsi, zatimco jsem vcera chodila v predklonu tak dnes uz je to celkem dobre, jen to porad citim a tak divne to tlaci - proste ta hnusna vtirava bolest ledvin. Jinak Klarka porad vesele tanci na mocaku, pekne mi ho zadeckem valchuje, takze kdyz k tomu prictu to ze se snazim hodne pit, tak litam na wc co pul hodinky...ale lepsi se to tak dnes zustanu lezet a zitra uz to bude lepsi...Ja se prave o Klarku tentokrat nebala, spis o sebe :-( ono kdyz Ti ten prcek valchuje ledvinu tak to taky muze byt pekny prusvih, ale budiz mi odmenou ze tam meli perfektni uzv a ja se na Klarusku pekne podivala..

Ahoj Luciku, tak to me mrzi, ze mas takove problemy, tak ti moc preju, aby uz to bylo zitra lepsi a ta bolest polevila. Ale hlavne, ze jste s Klarkou v poradku. Ja to tak taky mivam, kdyz se nejdu celou noc vycurat, pak bolesti ani rano nemuzu vstat z postele, nastesti to vycuranim polevi. Tak se drzte :)

In reply to by Verunka80

Dekuju berusko :k: Uz je to o neco lepsi, ale kdyz nelezim tak je to porad jeste citit. :( Snad uz to behem dneska vylezim a bude dobre. No jo to je holt tak kdyz dopadnou testy na cukr dobre tak me chytnou ledviny ://: Ale uz me ani nevadi ze ted litam 3x za noc na wc - radsi 10x nez bolesti ledvin to Ti povim :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky