Nějaký typ

07.11.2009

Ahojte holky!

Jsem tak tak trochu kovářovic kobyla.Protože ač jsem dělala v svatebním saloně tak jsem absolvovala svatbu jen jednu a absolutně si nevím rady.Tolik zážitků jsem slyšela, ale tak nějak si nedovedu představit svatbu svojí....Rozhodli jsme se s mojí polovičkou, že se vezmeme , ale to už bylo v únoru. Šaty mám doma už od května...svatbu chceme malou, ale doslova mikrosvatbu...jednak z finančních důvodů a taky rodinné vztahy..z mojí strany nadšení moc nebylo když jsem tohle téma nahodila, snad jen zas ta stará písnička, že museli bratrovu svatbu dotovat a tak tedy že radši nepřijdou, že si aspoň ušetříme trapas se svatebními dary( jako dvě stejné rychlovarky atd) Mě o ty podělaný dary nejde...nicméně mi to tedy nabouralo plány..z jeho strany je nadšení, ale jak se dělá svatba s příslušníky z jedné rodinné strany :puzzled: Takže kdyby ste náhodou měli nějakej typ tak sem s ním..chci aby to byl den vyjímečný - pochopitelně..a jediný co mě napadá je let balónem jinak mám v hlavě totální průvan :sad:

Ahoj, to zvládneš. My měli svatbu o 20 lidech na oběch a 50 večer. A na obědě byli všichni z manželovi strany, já se se svou rodinou nestýkám víc jak 12 let. Vše vyšlo, tak jak jsme chtěli. Pokud je jeho rodina v pohodě, tak to určitě bude super svatba, je to přece tvůj den D.

In reply to by VeverkaG24

No já to ještě pořád prokoumané nemám..s rodinou se stýkám, ale...no vypadá to že nakonec tam nebudou hold jen mojí rodiče..ale to je jediné co ke svatbě vím..přibrala jsem trochu víc kg a ted jsem v šatech nacpaná...chceme mimi a svatbu bysme chtěli jak bude teplej..tak z toho jsem též jelen..no něco z toho vyleze :smich:

In reply to by Lilo

To zvládneš, hlavně ne žádný drastický diety. Ale hlavně si vemte šikovnýho fotografa. Kamarádka si nenechala vymluvit šaty (byly asi o dvě čísla menší, ale ona si přišla hrozně krásná. I paní v salonu se snažila, ale musela mít tyhle.) a fotograf jí fotil ještě tak, že je všude vidět nateklý ruce a prsa jí lezou všude z korzetu. A když není na fotkách vyfocená, jak obtloustlý pytel, tak mají všichni přes obličej stíny. A to si říká profi fotograf. Bohužel já jsme "držka", tak jsem jí to řekla, že jí to opravdu nesluší, od té doby se se mnou nebaví. Ale tím nechci říct, že bys měla zhubnout, jen si kdyžtak s sebou vem někoho drzýho a ten ti řekne, jestli ti to sluší. Pořád je lepší to vědět dřív než si každý za zády řekne: "Vidíš jí, ta má ránu!"

In reply to by VeverkaG24

:usmev: No já už si vynutila rotoped...vdávat se míním jednou za život a nemíním koukat na fotky se slovy ježíš já byla tlustá jako prase( to ted vidím v zrcadle).. můj to už nemohl poslouchat tak prostě oželel pár tis...jinak šaty mám doma už od května..když jsem je zkoušela tak mi byli akorát..A další už kupovat nemíním :no: A co se týká fotografů tak na tohle téma jsem slyšela dost nepěkných story...takže budu pečlivě pročítat recenze..Jinak ke tvé kámošce..to mě mrzí, že neunesla realitu :sad: Ale hold se to stává..

In reply to by Lilo

Tak hodně štěstí při hledání fotografa. My měli kamaráda, který to má jen jako koníčka, ale fotky jsou super. Je pravda, že nás pořád nějak upravoval, aby neměl někde stín nebo mi řekl, jak se natočit, aby to bylo super. Manžel je silnější, ale na těch fotkách vypadá jak největší elegán s žádným kilem navíc. Zítra mi jde fotit bříško, už se na to těším, s pár totkama jsme už nějaký soutěže vyhráli, tak jsem na to zvědavá.

In reply to by VeverkaG24

Jestli tak vlož nějaké foto ze svatby, ráda se pokochám :smile: A můžeš přidat i bříško na to koukám taky ráda :dance: Vlastně jsem takový trochu úchyl..už na škole jsem ohmatávala bříška těm co byli těhotné a jak jsem měla svoje tak jsem měla snad ruce pořád na tom svojem :usmev: :papa:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky