KOČÁREK- LÍBÍ SE VÁM?????

30.11.2009

Dobrý den všem!!!
Zamilovala jsem se do tohoto kočárku!! Jak se vám líbí?? Popřípadě, máte s ním některá zkušenosti???

http://www.kocarkynec.com/788-kocarek-maxim-4-novinka.html

ahojky je pěkný, hodně podobný mému v-travelu. koukala jsi někde na ně??? jsou o dost levnější

mám doma ten samý, akorát černo zelený a z polska :-) Jediné, co je jinak je to, že na konstrukci nemám nápis :-) Je prostě bez jediného popisku, ale informovala jsem se a je to kočárek maxx 4, úplně stejný......prostorná korbička, lehoučký a vyšel nás i s autosedačkou na 7000Kč, což je super cena za stejný kočárek....... Je rozdíl dát 11 tisíc, nebo 7 :-)

obyč kočárek mi to příjde dost peněz.....raději něco málo přidej a kup si lepší značku než toto......já teda moc nemám rada tyto typy kočárku

ahojky, já si ho budu kupovat taky,ale v modročerné variantě v Polsku za 6200,- , takže pokud jsi ho chtěla i za ty prachy, tak neváhej, sežeň si ho levněji a máš dalších 6000,- k dobru...no není to super? :qu:

no ja teda nevim, ale to uz bych si trochu priplatila a koupila si kocarek o radu vys, treba concord nebo casualplay, ten je taky dost oblibenej, za ty penize bych ho nebrala.

Ahojky mi se libí hodně i ta barva jestli budu někdy shánět tak chci taky takový, jen souhlasím s holkama ta cena se mi zdá vysoká

ahojky,taky ho mám vyhlídnutý,segra od manžela ho má a je luxusní,můžu dopručit,korbička je prostorná a užasně se vozí,fakt paráda a kupovala ho v polsku i s autosedačkou a vším co k tomu patří za 6500kč,tady se mi zdá ta cena hodně přemrštěná,tak ještě pohledej,najdeš určo levněji :one:

tak kočárek je nadherný, ale zase mi připadá ta cena dost vysoká. Četla jsem na tom odkazu, že si můžeš koupit kabelu, sítku proti hmyzu, pláštěnku. Toto vybavení u takhle draheho kočárku už bývá v ceně. Víš o to vše se ti cena ještě navýší. Jinak barva je super a taky bych nějaký takový chtěla až na to příjde doba:). Držím palce při výběru.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka