Obrácená děloha a spomalený růst plodu!

30.11.2009

Ahojík holky, :r:
ve čtvrtek jsem byla u doktora, jsem 9+2tt a on mi řekl, že mám obrácenou dělohu, cystu v děloze a navíc je prý spomalený růst plodu :r: :r:
Normálně mi řekl, že i kdyby to nevyšlo, že můžeme být rádi, že přišlo aspoň k početí! On to hned zabalil, jakoby naše miminko nemělo šanci nebo co..???? :#o: :r:
Vždyť to přece nejsou tak hrozné problémy, tak proč tak negativně...??? Měla jste to některá taky..?? Byla jsem tak šťastná a těšila se na miminko a doktor mi teda vyrazil dech! :$$: Ale já věřím, že naše miminko nakonec bude normálně zdravé, navíc nevím proč bych měla přestat věřit...???
Jen jsem z toho celý víkend měla parádní deprese! Byla jsem na zhroucení! Chci jít ještě k jinému doktorovi! Co myslíte...??? :*8*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Doktor by se k tobe tak absolutne nemel chovat. Mel by ti vse vysvetlit a v klidku si s tebou popovidat. Urcite bych sla k jinemu doktorovi na konzultaci a take bych uvazovala o zmene doktora. Oni si nekteri dovoluji hodne a my se tomu nekdy podvolujeme misto toho, abychom sli pryc. My jsme zakaznici a oni by se podle toho meli chovat.
Hodne stesti s mimiskem, at to vsechno dobre dopadne a miminko i ty jste v poradku.

tak to je doktor nejspis na budku. myslim ze je jeste brzo na to rict jestli je rust zpomaleny. stejne jsou tam normalni odchylky +- 14dni a obracena deloha jak uz psaly holky se v mnoha pripadech srovna.
drzime pesticky aby bylo vse v poradku

tvůj doktor je asi debil. opravdu. Já mám obrácenou dělohu. měla jsem jí obrácenou až do 10tt a potom se mi obrátila tak, jak má být-asi váhou miminka a plodové vody. Doktorka mi jen řekla, že je úžasné že jsem otěhotněla bez problémů když mám dělohu obrácenou. Neříkala mi nic že by se mimi pomaleji vyvíjelo. Porodila jsem zdravého chlapečka 3700g. Po porodu se mi děloha zase obrátila. Po 2 letech jsem opět otěhotněla a zase to samé. Narodila se mi zdravá holčička 3600g. Cystu jsem nikdy neměla.
Nechápu jeho negativní postoj. Měl by tě spíše uklidnit. NEtrap se.

to je vůl ten doktor :w: Také mám obrácenou dělohu v RVF(přečti si můj blog) ... a doma už mám jedno dítě a čekám druhé(jsem v 27 týdnu).Jinak při druhém těhotenství jsem kvůli té děloze musela ležet v nemocnici-hrozilo mi manuální přetáčení,jinak jsem mohla potratit(jelikož miminko nemá kam růst),ale děloha se mi sama přetočila a zůstala tam kde má být.Hodně lež na břiše a cvič kočičí hřbety ... to pomůže,uvidíš! :k: Jinak s tím růstem-jsi 9tt+2 podle PM či ultrazvuku?Někdy dochází k oplodnění později a tak je plod mladší ... já svoje obě děti měla(to druhé ještě mám) sca o týden mladší dle ultrazvuku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka