Lehatko nebo hraci deku??!

29.11.2009

Ahojte holky chtela bych poradit...mam koupit lehatko z hrazdickou nebo radeji hraci deku?Rikam si,ze vlastne doma budem mit autosedacku tak dyztak malehu mohu nakrmit v tom az budeme prikrmovat na lzicku a lehatko vlastne ani nepotrebuji,nejdriv sem ho chtela i aby malej mohl lezet v nem a ja ho mohla mit treba v kuchyni kdyz budu varit..abych na nej videla,ale vlastne muze byt i v autosedacce ne?Ta mi udela stejnou sluzbu,co myslite.Radeji bych si koupila tu hraci deku,diky za rady papa

Ahojky, tak ja se taky pridam se svym nazorem... :) ja sem teda odpurce pouzivani autosedacek doma...autosedacka je podle me urcena ke kratkodobemu transportu mimiska autikem (treba v anglii v autosedackach vozi mimca normalne misto kocarku, hluboke kocarky sem tam moc nevidela a vubec se mi to nelibi, prcek v tom cely skrceny, ostatne nam se taky dobre nespi v aute, nebo autobuse, kdyz jedeme nekde delsi dobu, spat v sede je proste fujky fuj :D...) takze pokud chces mit mimiska u sebe, kdyz budes varit, nebo zehlit, nebo cokoliv tak si myslim, ze je dobre mit to lehatko...asi se tomu nerika nadarmo lehatko, pze tam v tom ten mrnous temer lezi, kdezto v autosedacce???a navic jak si vezmes kdyz ma prcek dejme tomu 5kilo a z toho mu temer polovinu jeho telesne vahy vazi hlavicka, tak to tu pater asi musi pekne drtit...mno nevim...podle me je to lehatko dobra vec, tam neni to prte tak zmuchlane jako v autosedacce... a co se tyce hraci deky, jak uz tady jedna mamina psala, nejakou podlozku na zem, na to par decek a je to...nejake hracicky, popripadne hrazdicka mensi a jeto, mrnousek bude mit o zabavu postarano... :) a ty lehatka jdou vazne koupit za peknou cenu na aukru.
Pekny dnik :)

Ahoj Nikkys. Tak já mám i lehátko, i hrací deku :dance: . Hrací deku jsem koupila na AUKRUa je skoro jak nová za 400kč vč. pošty, takže dávat za ni 1000kč je opravdu zbytečné. Jo a může se to prát v pračce na 30stupňů, takže ani to, že je to třeba někde ublinklé od jiného mimča nevadí. Já už ji mám opranou a nachystanou pro naši holčičku :girl: . Lehátko jsem zase koupila na Mimiaukci. Trefila jsem na super kousek od Fisher Price NOVÉ za 600kč!! Běžně v obchodě to samé stojí 1200kč. Takže doporučuju zaregistrovat se na AUKRU a MIMIBAZARU a koupíš spoustu věcí za hubičku. Chce to jen hledat a mít štěstí :-)...ale zatím na to máš čas, tak proč v klidu ty nabídky a Aukce neprocházet že?

:a: Ahoj,já jsem měla na prvního syna obojí a po pravdě,skoro jsme to nepoužili.Já ho taky vždycky dala do lehátka a do kuchyně,aby na mě viděl,ale on jak mě viděl,tak řval a chtěl vyndat,tak jsem ho pak nechávala v postýlce v pokoji,jen jsem vždycky nakoukla potichu,aby o mně nevěděl a byl klid.A to samé s hrací dekou,stála 1000Kč,všude mu tam vysely barevné hračky a on byl nejspokojenější na obyč dece,kde si hrál s nožičkama nebo s chrastítkem a víc nepotřeboval.Navíc on byl hodně šikovnej,od 4,5 měsíců dával kolínka pod sebe a házel "rybičky",pak si začal klekat a stavět se,uměl stát v 6-ti měsících,tak mi jsme spíš využily velkou ohrádku,tam byl spokojenej,hrabal se tam,pokoušel se postavit a strašně se tím zabavil a byl klid.A druhému zase stačil nad postýlkou kolotoč,to bylo chrnící zlatíčko,spal jak špalek a když se probral a viděl nad sebou ty medvídky,stačilo mu to,na toho jsme to taky nepoužívali.Oba jsem krmila na ruce a jak začali sedět,šli do židličky.Takže se přikláním k názoru,že ani jednoho není zapotřebí,záleží jen na tobě,co všechno chceš doma mít a za co utrácet :a:

Ahojky, tak já ještě nevím, jestli budu vůbec kupovat hrací deku nebo lehátko, ale asi ano..... jen co jsem četla, tak děti nemají být v autosedačce déle než je nezbytně nutná doba, pro malinké děti se dokonce doporučuje snad jen 20 minut :jawdrop: hrozně to křiví páteř..... navíc lehátko jako takové bývá polohovatelné, pro malinké mimi do lehu a pro větší spíš do sedu :one: což se mi na tom líbí ;) a jinak teda já uvažovala, že bych do lehátka šla z druhé ruky nebo do nějakého obyčejnějšího a když bych kupovala hrací deku tak tu bych asi pořídila novou, jak na tom ty děti leží a ublinknou si třeba nebo to všechno ožužlají...... takže spíš takhle... ;) ale je to jen věc názoru, tak papa :a:

In reply to by lulubar

To mas pravdu Lulu ja pujdu do toho lehatka teda urcite at si malej nekrivy pater a at ho mam u sebe kdyz budu varit v kuchyni nebo si ho vezmu do obyvaku kdyz budu veset pradlo a tak :one: Akorat nevim jestli nove no to jestte uvidim nasla jsem je za 800 i s hraci hrazdickou tak asi to vezmu :qu:

ahojky, taky souhlasim s klasickou dekou...sice lehatko budu mit pujcene od kamaradky,ale urcite bych nekupovala nove, je to predrazene...kazdopadne nejsem zastance tech autosedacek, pokud v nich to mimi minis mit dlouho...podle me v lehatku to mimi neni tak pokroucene jako v te autosedacce, coz si myslim neprospiva zadickum...ale je to jen vec nazoru...papa

Ahoj Niky, tak já si po dlouhém váhání koupila lehátko. Chtěla jsem ho hlavně proto, aby mohla být malá se mnou v kuchyni, když budu vařit. Myslím, že to lehátko bude přeci jen pohodlnější než autosedačka. A navíc ségra už se hlásila, že až ho nebudu potřebovat, tak že si ho vezme. A místo hrací deky jsem koupila pěnové puzzle. Pak už stačí jen nějaká dečka a místo je na hraní jako vyšíté :cc):

ahoj nikky,vidím to stejně jako lyret. popravdě není potřeba ani jedno. autosedačka bohatě nahradí lehátko a jinak stačí deka a plno hračiček...ale jestli si chceš udělat radost a penízky na to máš,šla bych spíš do hrací deky.

Abych ti pravdu řekla,nemám ani jedno. :) Dle mého názoru ti stačí opravdu ta autosedačka(ale její nevýhoda je,že to lehátko je většinou hrací a jsou tam nějaké hračičky)-jo a já krmila malou v náručí a pak jsme rovnou koupili jídelní rozkládací dřevěnou stoličku(teď jí má jako židličku + stoleček)no a hrací deku jsem nahradila normální tlusčí dekou a tam jsem malé naskládala hračičky - prostě jestli nechceš zbytečně utrácet tak to nekupuj. :a:

In reply to by Lyret

:one: :dance: jeste popremyslim nad tou deckou,ale asi mas pravdu radsi nakoupit par hracicek vid a hodit je malemu na decku :s:

In reply to by Dzakynka

:? Já přeci psala,že jsem malou krmila v ruce (kojila jsem 6 měsícu plně a už od 8 měsíců mi hačala v jídelní sedačce-pro mě bylo nesmysl kupovat jí lehátko jen na krmení) ... do autosedačky jsem jí nikdy nedala.Každá maminka ať dělá jen to co uzná za vhodné ... ;)

In reply to by Nikkys

Vždyť,jo. :) ... Nevidím problém dát malého do té autosedačky jen na krmení,jak si psala.Také nějaké maminky vozí miminka po městě v autosedačkách a ne v korbě a to je myslím s těma zádíčkama horší než když ho tam dáš než si odskočíš na wc či při krmení. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka