Pretoceni na brisko???

29.11.2009

Ahojky holky jakpak to mate s pretacenim na brisko? Nikce byli 16. 11. 4 mesice a jeste se mi na brisko nepretocila :( jakpak jte na tom vy? kdy se vam zacali pretacet? a je nejakej zpusob jak ji povzbudit? hracky ji davam jedine na stranu, aby se musela snazit, ale ji se nejak nechce :( dekuju za odpovedi a preji pekny zbytek vecera Nada a Nikolka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj malá měla 24.11. 4 měsíce a pomalu začíná přetočí se tak jednou za dva dny , ale na bříšku nerada leží tak se ani moc nesnaží.

malé je 3,5 měsíce a v sobotu se přetočila prvně na bříško a za chvíli zase zpátky, tak nevím jestli to byla jen náhoda :).

ahoj, ve 4.měsících je ještě brzy aby se mimčo přetáčelo na bříško. Většinou se přetáčí v 5.měsících ale větší procento až v půl roce..buď v klidu... :a:

Ahoj neboj tvoje princezna má ještě čas náš Kubík má 5měs. a točí se jen na bok a to jen když se mu chce a to je málokdy :s: každé dítko je jiné někdo se točí ve 4měs někdo až v 6měs. :a:

Ahoj my jsme srpnový a otocil se pred tydnem. Na bok to zvlada asi 3 týdny. Ale otočil se jen jednou a pak už ne. Spíš to byla náhoda. Jen to neumí zpátky a řve

Neboj, opravdu má ještě čásek, moje Zuzu se otočila poprvé ve 4,5 měsících, teď jí je 5 měs. a už jí to krásně jde, ale každé mimi je jiné, některé jsou línější a některé se prostě naučí dřív jiné věci a rozhodně se neřiď tabulkama. Budeš zbytečně v presu. Až se to Tvé malé poprvé povede, tak to bude :one:

Ahojky. Můj Lojzíček bude mít 4 měsíce. Zatím se přetáčí jen na bok.. Vzhledem k tomu, že to na bříšku nesnáší, myslím, že na bříško se jen tak neotočí ještě pěkně dlouho.

In reply to by samantha.co

Ahojky, tak nám je 3,5 měsíce a na bříško se taky nepřetočíme... :n: :n: :n: my spíš děláme hodinky v postýlce, pořád se mi točí dokola, nebo sleze do rohu postýlky, jak pořád něco vyvádí s nožičkama a já ho pak musím rovnat, aby se nebouchal do kebulky, mám v postýlce mantinel,ale i tak se bojím, je to divoch..... :°O°:

In reply to by Pájínek

tak to mas peknyho divocha :) Nikca nastesti v postylce necestuje, vi, ze se to nedela :D ale jakmile ji dam pod hrazdicku, tak je v tu ranu na koberci, odpichuje se nozickama, kdyz lezi na zadech, takze uz leze, ale spatne :D on ji totiz asi jeste nikdo nevysvetlil, ze tak to jde hur nez, kdyz se otoci na brisko :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka