Potopené uši při koupání

29.11.2009

Ahoj holky když koupete vaše prtata taky mají potopené uši?Já malou takhle koupu od narození a ted jsem se setkala s názorem ,že je to špatné ,že by jí mohly píchat uši.Co si o tom myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

akorat se ti to muze stat treba kdyz pujdes nekam plavat do bazenu kam chodi i lidi.Tam muze chytnout nejakou infekci,ale doma ve vane v ciste vode urcite neeeee.Mala vodu miluje a caka caka a caka takze to ani nejde aby se ji voda do usi nedostala :) :a:

ja si teda vzdycky davala pozor aby mu do usi nenateklo a kdyz jsme zacali chodit na plavani tak nam :a: instruktorka rekla ze usi maji byt ponoreny,tak uz to neresim a po koupani mu je vysusim tim smotanym ctvereckem.

My jsme taky koupali s ušima nad vodou, pak jsme začali plavat a tam nám říkali, že pořád uši pod vodou!!! A prý i doma při koupání!!!
Takže pochybuju, že by se něco stalo, když to takhle doporučujou!
Jen potom samozdřejmě vytřít tu přebytečnou vodičku čtverečkem.

my koupeme našeho Davču taky s ponořenýma ušima. Pak mu ouška pořádně vytřu cípem ručníku - tak snad neděláme nic špatně :) ;)

Vincentovi je 10 měsíců, od mala miluje vodu a při koupání tak blbne, že má vždycky vodu všude a uši potopený, chodíme i na plavání kde se potápí a neměli jsme zatím nejmenší problém s ušima. To je opět strašně individuální jako u všeho kolem dětí. Pro klid duše můžeš malé vždycky po koupání ouška opatrně vysušit buničinou ... :a:
http://www.prckoviste.cz/vincentslivka
Lenka & Vincent

Tak já koupala malého ve vaničce asi jen necelé dva měsíce pak už se mi do vaničky nevlezl tak ho koupu ve velké vaně, bez lehátka a pokaždý mu tam nateče, pak jsme chodily na vany plavat, a ted chodíme už i na bazen se potápět a pokaždý mu smotám čtvereček aby se mu ta voda vysála a je mu 7 měsíců a zatím s ouškama problémy neměl.
http://www.prckoviste.cz/luxil

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky