Nechce se mnou spát a já nemůžu spát - dva problémy

29.11.2009

Jsem 2. trimenstr, 4. měsíc, 14. týden, 13+0.
Nějak zatím nepociťuji chuť. Spíš jsem jí ztratila.
Problém č. 1: Chlap se mnou nechce spát, prý až 6 týdnů po porodu. A to čeká 4. dítě. Jako stejně švindluju, ale to živočišný teplo jako takový mi chybí. Je mi z toho smutno a někdy jsem pěkně vzteklá (na něj). Jsem jak prašivá, jako bych měla lepru.. jako by měl něco chytit, kdyby se měl dotknout mý kůže. Jasně, přitulí se, políbí.. ale to je celý. Jsem z toho na nervy. Kamarád poradil: Sexy košilku a prsa až k nosu! Nic.. je nadrbanej, ale prostě jsem jedovatá!
Nemůžu spát.. Mám hrozně divně spaní. Spím tak po 3 - 5 hodinách. A zrovna v ty nejblbější hodiny. Včera jsem nespala vůbec, usla jsem až na 10hod. ráno. Spala do 15 hod. Pak usla v 21 hod. a po půlnoci se vzbudila. Jsou 4 hodiny ráno a mě se chce brečet. Mám energii, ale v blbých chvílích a chci jí ventilovat na blbým místě.. Nemám já pech?
Ne, já vážně nemůžu spát.. nevím proč. Snad je to normální.

tak to teda koukám,můjchlap chce často a to ho já ještě někdy uhání,děláme to tak jednou denně..a po porodu teda vždy nejpozději za 14 dní,nejdříve za deset...hihihi Já čekám taky 4. dítě...A to,že potřebuješ kontakt je fakt jasné a hlavně v těhu i dost důležité!!!
Jinak to spaní přes den zkus opravdu omezit a jdi spát až večer,zvykneš si na to...No je to někdy fakt pech,to máš pravdu!
Jen buď v klidu a vše se dá do normálu..papa Terka :one: :c:

Ahoj,tak u nás je to přesně na opak...mužskej by chtěl,ale mě nějak nezbývá energie,ještě mě nepřešly nevolnosti a energie nemám na zbyt..když jsem vzhůru v půl 10 tak je to zázrak.Ale já to měla při dceři taky,první 3 měsíce nesmíme pak jsem unavená a když už jsem natěšená tak ..jdu rodit :///: takže u nás musí vydržet chlap :00:

Janičko, vůbec ti nezávidím tuhle situaci, ale byla jsem v ní taky. Můj muž už taky čeká 4 dítě a je chytrý jak vydra, někdy bych ho nakopla. Já si tím procházím poprvé a chci si to užít jak jsem si to vždycky představovala. No myslím si, že bys mohla udělat toto. Nech si pod polštářem vibrátor, aby ho našel. Nejen že to chlapy staví do trané pozice a ponižuje je to. Ale taky pochopí že když na to nemá on, ty si stejně pomůžeš. A myslím si že se chytne. A co se týče spaní. Mě pomohlo že jsem se překonala a nešla jsem odpoledne spát, na večer jsem si dala teplé mléko, nebo meduňkový čaj a spala jsem jak mimino. Sice jsem měla první týden pocit jako by se mi splašily všechny hormony a jako bych překopala celý svůj život ale teď už spím dobře. To že jsi protivná je úplně normání. Já jsem byla hnusná i na fotce. Protože si ak nějak uvědomuješ, že v tobě roste ten malý tvoreček a že se ti vlastně mění úplně všechno a nějak se ti vzdaluje ten pohodový život a vášeň ezi tebou a tvou polovičkou ale to překonáš. Pak budeš ve fázi, kdy budeš naopak zářit klidem a štěstím. Buď v klidu, pokud tvůj má už nějaké děti, určitě chápe, že to je normální.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka