Nechají vás děti udělat vánoční úklid?

29.11.2009

Já jsem se dala dneska do úklidu a do zdobení bytu,ale ta moje potvora mě to nechtěla dopřát.Celý den řvala a byla nepříjemná,protože jsem se jí nevěnovala a to jí nerozmazluju.Normálně si dokáže hrát chvíly sama.No snad to dělá schválně.Je jí 5měsíců.Jak jste na tom vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já jsem včera poslala taťku s malým na procházku a vymalovala jsem ložnici a vyzdobila okno v obýváku. :s:

Nenechá a je mi to úplně fuk. Prostě žádný velký úklid nebude, cukroví taky nebude, dárek jsme si pořídili už teď (TV) a o vánocích si jen uděláme baštu a budeme koukat v klidu na pohádky. Letos z toho malý ještě nemá rozum (6 měsíců), tak proč to hrotit. Možná pořídím nějakou větev do vázy místo stromečku a možná taky ne, to se ještě uvidí dle nálady.

Kašli na Vánoční úklid.Já místo uklízení dnes s malým vyrazila do cukrárny a byl moooc spokojený :///: .Vánoce se mají prožít v klidu stejně se budou všichni zajímat o dárečky atd.a nějaká čmouha na okně bude každému fuk :C]]:

já teda nikdy ani zadnej vanocni uklid neporadala:)
uklizim tak nejak prubezne, co se dela u techto velkych uklidu spesl?:)
at vim, co bych mela udelat!:)

In reply to by hunndelka

Tak koberce nemáme, k oknům se snad ani nedostanu :? , ale vyklízím byt od krámů, co se nashromáždily (tatínek dotáhnul třeba kulečníkovou kouli :? :O ), dělám pořádek v oblečení apod. Spíš to tady mám rozdělaný od neděle - dnes mě k tomu děti nepustily - jeden usnul a druhej vstával a tak je to se vším. Místo nádobí jsme si četli knížku a teď mladší konečně po dlouhém poplakávání usnul a to už rachot a vyklízení skříní nehrozí. Takže úklid ano, ale ne na úkor těch veselých okamžiků, když se něco nestihne nevadí. O tom to není ;) :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

Ahojky,
letos vánoční úklid zas tak neřeším, před měsícem jsme dodělali fasádu, takže okna umytá, v červnu/červenci po povodni jsem vzala domácnost z jedný vody tak načisto, že každý den akorát vytřu a obden vysaju a utřu prach a je to. Hodně toho udělám s malým, je mu 13 měsíců a vždycky mu vyprávím, co dělám a on za mnou lozí :)

No, tak já na Vánocích miluju snad všechno a proto si ten advent nehodlám kazit nějakým honěním za úklidem. To si radši sednu se synem a hrajeme si, povídám mu jak se narodil Ježíšek a vůbec cokoli vánočního mě napadne a úklid? Uklidím si jako každý běžný týden to nutný, jako vysát, prach a porovnat největší borčus a jestli mi zbyde někdy chuť a trošku času, abych neošidila malýho, tak vezmu třeba i okna a skříňky...ale rozhodně ne na úkor prdíka, vždyť ty Vánoce jsou hlavně pro něj!

honím a chci mít uklizeno v každém koutku,ale letos na to čas nemám...mám 4letýho,ten je v pohodě a i pomůže,ale druhý 3měsíční beze mě nebude skoro vůbec,takže dělám když spí a to jenom to nejnutnější,protože moc nespí ani v noci,tak nemám sílů se tady honit a jako každý rok ten úklid trvá do štědrého dne a pak iž to není poznat a nikdo si stejně nevšimne..ale okna mám umyty a výzdobu budu dělat asi zítra,když bude malej hodnej a jinak tak normálně v průběhu celého měsíce..

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

Ahojky.Tak nám bude ve středu teda rok, ale malej začíná chodit, tak to chce pořád trénovat, ale s úklidem jsem začala už v týdnu a postupuji pomalu.Vždy když spí. :'zz): okna umytá, záclony vyprané a pověšené a ten zbytek musím doladit pořádně do pátku, páč v sobotu čekáme mooooře příbuzných a oslavu a tak to spojíms úklidem na Vánoce a budu mít klid.Naštěstí dneska celé odpoledne hlídal manžel, takže jsem i výzdobu jakž takž udělala, ale jen tam, kam malý nedošáhne, takže ubrus v obýváku budu dávat jen občas. :s:

Jasně že nenechají. :///: Většinou uklízím, když malou hlídá manža. Když byla mimčo, tak to šlo, když spala, ale dneska (rok a půl) přes den buď nespí vůbec nebo se hned vzbudí, jak dělám rámus. A po nocích uklízet nehodlám. :00:

In reply to by Luxil

Tak vzhledem k tomu,že Mathiasek leží v lehátku kdykoliv ho tam položím a ani se nehne,tak ano.Vždycky ho dám tam,kde jsem,aby jsem na něj viděla a on mě strašně rád pozoruje.A Tobík je už veliký,je mu pět,takže ten i rád pomůže.Mám doma zlatíčka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka