Co je horší - ZUBY X PRDIKY??

29.11.2009

Ahoj holky, tak me napadlo, se Vas optat, co je horsi zuby nebo prdiky?Prdiky uz mame tak nejak to nejhorsi za sebou a kazdy me strasi se zubama, tak uz zacinam mit obavy, protoze ty prdy, byli HROZNÝ.

Kliknutím vložíte smajlíky:

prdíky jsme měli od narození koliky děsnýýýý :^O^: a zoubky zlobily od 2.měs a vylezli až v 5.měs a taky to byla hruzaaa :00: tak,že nevím co je horší,řekla bych že trpí podobně nebolí ho břicho,.ale zas dásně horečkuje no hruza,ale třeba pro vás ty zuby nebude takový teror :)

tak my jsme prdíky snad nikdy neměli, nebo o tom nevim...místo toho jsme měli silnej reflux a oproti tomu jsou zuby jako nic. ale co jsem slyšela, jak děti pláčou u prdíků, to si myslim že ty zuby jsou fakt super. nám se klube 6. a nadává, je třeba mrzutej, ale za chvilku na to zas zapomene, třeba jeden den vyvádí, pak je to zas v pohodě.
já myslim že prdíky jsou daleko horší

Ahoj, tak u nás určitě horší prdíky. Ty byly naštěstí po těch 3 měsících definitivně pryč. Zuby nám začaly růst až po 10. měsící a kdybych je náhodou nezahlídla, ani bych o tom nevěděla. Teď už má malá asi 4 zuby a zatím se to projevilo jen tak, že trochu víc spí :one: Takže pokud na tom budete jako my, tak to nejhorší už máte za sebou :qu:

Ahojky, nám jsou sice dva měsíce ale zuby už nám rostou, potvrzeno dr. Řekla bych, že u nás byli horší prdíky, u zubů malá nepláče jen je protivná a mrzutá.

Soudě podle našich zkušeností, jsou horší prdíky. Kvůli zoubkům byla malá rozmrzelá, špatně spala, moc nejedla, ale neprořvala zdaleka tolika času jako kvůli bolení bříška. Nejhorší byly první zoubky, když rostly ty další, tak už byla větší a hraní ji kolikrát tolik zabavilo, že úplně na zoubky zapomněla;-) Takže já bych se nebála:-)

může to trvat 3 dny nebo 14 dní. Danielka měla už třikrát opuchlý dásně a pak to zas splasklo, bude mít 8 měsíců a zub furt nikde. Kamarádka říkala, že její dceři se první vyklubal až na 13ti měsících a prej to byla pohoda, protože jí mohla v klidu podat, léky, calgel i jí to vysvětlit.
dopředu to nemá smysl řešit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka