Prednison-holky, kdo máte zkušenosti, prosím o jakékoliv info

29.11.2009

Ahojda holčiny, na imunologii mi zjistili alergii na partnenovo sperma, doporučili tříměsíční důledné používání kondomu a braní Prednisonu 5 mg denně. Pak na kontrolu. Máte s tím některá zkušenost? Jak vám bylo po těch práškách? Pomohly vám? Co nás čeká? Poraďte, prosím. Moc vám předem děkuju a přeju krásnou neděli. N.

Ahoj, mi už jsem 3x o miminko přišli, a konečně nás taky poslali na imunologii, na výsledky čekáme, ale už teď mi předepsali 2.5mg prednisonu denně a 100mg anopyrin, beru to už měsíc a nic mi po tom není citím se dobře, tak se neboj určitě bude všecko v pohodě

Tak ja jsem loni dvakrat potratila,byli jsme z manzelem poslani do Prahy na imunologii a tam zjistili to same co vam :( Brala jsem poctive prednison,dodrzovali kondomovou ochranu a po 3mesicich jsme jeli na kontrolu.Cca po mesici prisli vysledky,vse bylo vporadku a my se mohli zacit snazit o mimi.Hned prvni mesic jsem otehotnela a nyni jsem ve 36tt :girl: Tehotenstvi probyha vporadku :\/|: Drzim palecky,at je vase cesta za miminkem uspesna jako u nas :one:

In reply to by natynka

Ahojda Natynko, díky za odpověď. Kolik jsi brala toho Prednisonu? Já mám napsáno průběžně (co to znamená???) 5 mg. Jak Ti po něm bylo? Mám strach z přibírání a taky se bojím, jestli to nějak nesnižuje imunitu. To by bylo do týhle doby dost nevhod... Neříkali Ti, jak jsi k té alergii přišla? A po tom půstu jste se mohli snažit normálně nebo jen v době ovu? Děkuju.
Jinak přeju pohodový zbytek těhu a zdravé mimi.

In reply to by Naděnka

Brala jsem jeden denne a po zjisteni tehu jsem brala pul tablety denne do 12tt.Zadne vedlejsi ucinky jsem nemela-pribyvani na vaze,proste nic.Telo si udelalo casem alergii na spermie samo,my uz mame doma 6letou slecnu a u te jsem krasne otehotnela.Po negativnich vysledcich jsme zacali mit normalni chraneny sex :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka