po termínu.....

29.11.2009

ahoj holky,

tak ve čtvrtek jsem prošvihla 1. termín podle PM, v pátek 2. termín podle PP a 3. termín podle ultrazvuku mám na mikuláše :s: :s: už jsem z toho fakt unavená a s manželem si děláme srandu, že asi čeká na sníh :!k: nejhorší pro mě je asi to vyptávání sousedek a příbuzných..... TCHÁN nám volá každý druhý - třetí den, jestli teda už, máte podobné zkušenosti? já vím, že to je hezké, že se zajímá, ale děsně mi tím leze na nervy, navíc už je to naše druhé mimi, tak bych čekala, že nás nechá víc v klidu, jsem zvědavá, kdy ta naše princezna bude chtít ven :/;x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já měla první termín včera a zítra mám druhý podle ultrazvuku...Pokud nic tak jdu na vyvolávačku a to na Mikuláše :s: Tak sem zvědavá kdy mě to přepadne...Musíme vydržet :a:

Ahojky, u prvního jsem přenášela dva týdny a přesně vím o čem mluvíš, všichni mi lezli krkem s těma otázkama. Ty si ještě celá? A kdy to jako už bude? Co tady ještě děláš? :s: Teď jsem 38 týden a už mi chodí sms, no na zabití. Taky jsem všem říkala jestli si myslí že až se mimi narodí, že si to necháme pro sebe. No nezbývá než chvilinku to vydržet a tobě moc přeju ať je mimísko brzo u tebe! Jinak ti moc závidím že už to máš takhle "za pár". Já si ještě počkám :) .

In reply to by KajaG

já byla ve středu na toku, a tam mi řekli, že jsem podle ultrazvuku 38+2 a když teda do mikuláše neporodím, tak to ještě vyvolávat nebudou a budou čekat dalších 14 dní!!!!! tak mám umytý okna, napečeno, s malou barunkou chodíme na dlouhé procházky, děláme hopsa hejsa, skáču jako blbec a prostě nic, zkrátka se mě to mimi drží jak klíšťátko, zase si říkám, že se má u mě asi dobře ;)

In reply to by lutza

:) to víš že má mamko, nejlíp. Já si dala procházečku ve čtvrtek a přišla úplně hotová a další dva dny jsem nemohla chodit, jak mě strašně bolely třísla a kyčle. Koupila jsem si vínečko na svařáčka ale zatím ještě vyčkávám. Jsem moc zvědavá s jakou půjdu zase od doktora, pokaždé je tam někdo jiný a pokaždé mi řikaj něco jinýho a já bych si tak přála aby řekli, maminko už se to chystá. Ikdyž u Matyho mi řekl doktor v pátek, na porod to vůbec nevypadá, přijďte v pondělí s taškou a ještě ten den jsme jeli. Tak ono si člověk nevybere. No moc ti závidím naklizeno a napečeno, mě se nic nechce a vánoce za dveřma :s: . Tak jen musím doufat že se beruška nebude držet až do štědrýho dne, to bych fakt nerada.

ahoj tak v první řadě ti moc držím palce aby už jsi měla princeznu u sebe v náručí. A za druhý tchán by mě taky lezl na nervy, no lezl by my asi každý - já porodila o měsíc dřív takže jsem tuto nezažila - ale já bych tchánovi řekla, že až to bude tak se to hned dozví. Nebo si snad myslí, že si to necháte pro sebe že se vám konečně narodila holčička?

In reply to by Lucka a Natalka

no právě, ale on ještě má takový otázky, a co ti jako říkal doktor? tak já nevím, ale bavit se s tchánem o tom, že mám zkrácený čípek a jsem podle ultrazvuku např. 38+5, když stejně neví o co jde... :s: holky, jediný, co mě uklidňuje, že na vánoce už snad budeme všichni pohromadě u stromečku a vám přeju to samé :one: ;)

In reply to by lutza

no tak to je pěkný pako. To ti věřim, že je ti to nepříjemný asi bych se mu vyhejbala a nezvedala mu mobil. U stromečku už určitě budete všichni tři a bude to krásný, těš se na to a hlavně teď načerpej síly a brzy se dočkáš. Přeju rychlý a bezproblémový porod

Až se načančá.:-) Nech ji hezky vyklubat. Mě se taky narodila po termínu, ale jen 3 dny. Každý den jsem miminko (nevěděla jsem co to bude) přemlouvala, aby se posouvalo, ale bylo to marné. Nakonec vylezla, až když se jí chtělo. Držím palce a buď ráda, že má tchán zájem, těší se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka