Materska nemusi klesnout

29.11.2009

Ahoj holky, nevim, jestli uz to sem nekdo daval, ja to objevila ted http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=653274

Kliknutím vložíte smajlíky:

jeto měsic co jsem byla žadat o PPM,a ptala jsem se pani na ČSSZ ohledně mateřske,že nam ji chtěji snižit,a ona mi řekla že zatim o tom nic nevědi,že to neni schvaleny,a prej dokonce si mysli že PPM zustane stejna,no nelhala by že!A aspoň trošku naděje mi dala,i když moc jsem tomu nevěřila,ale co když?!Ja jsem řikala od začatku,že poslanci teda sami sobě škoděj,odebiraji těm,komu naopak maji přidat..A k tomu ještě před volbama...taky bych přišla cca o 2000-2.500 měsičně,a to čekam třeti miminko za 9dni...Vite akorat se rozčilujeme,a tam ti stejně budou dělat co chtěji....Chodily jsme do prace,pdaně jsme taky řadně platily,tak proč nam chtěji vzit co nam patři....Proč?!proto že oni jsou na tom jinakl než my!!!!!!!!!!

Ahojky, velice silně pochybuji že budou rušit něco co už schválili, nadějě sice umírá poslední ale opravdu o tom pochybuju. Kéž by jsme proto mohly něco udělat. Neskutečně mě rozčiluje že z nás dělají takové slepice. Tuto zprávu vypouští s trošku omluvným tónem a ihned v zápětí dodávají, že tato změna se ovšem týká pouze roku 2010. A to nás má jako utěšit :? :sick: , že mi přijdem o x tisíc a maminky v roce 2011 už budou mít mateřskou zase vyšší? To je taková nehoráznost, připadám si jako hloupá ovce za dob hlubokýho totáče. Na téma mateřská se tuším dnes diskutovalo na Primě v Partii. Já vynechala protože tuším že bych si totálně zku..... neděli. Omlouvám se za tento výraz, ale jakmile slyším "mateřská" rudnu. Stát mě připraví o zhruba 2500,- a více měsíčně :sick: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky