Pomooc, brutalni ryma a porod za dverma!

29.11.2009

Prosim prosim holky poradte mi neco na rymu a bolest v krku!! paralen mi nezabira a pastilky do krku nevim, ktery jsou dobry a muzou aj tehule, ale septolete mi nezabira a tantum verde nemuzu..zitra se chystam do lekarny, tak mne neco prosim poradte!! dekuji za odpovedi!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak jsem tam taky :( , ráno knedlík jak Brno. Už jsi lepší? Zabralo ti něco? Ten můj česnek evidentně stačit nebude :///: .

In reply to by KajaG

A jeje, to mne mrzi..uz jsem zkousela vsechno mozny..naparit se, cesnek, mleko s medem, paralen, sumaky, caj s citronem piju nonstop, hoodne ovoce..ted uzivam nejaky detsky sirup z propolisu a do krku ty "propolki" a zatim nic moc..zatim stale jeste nemam teplotu, tak doufam,ze se to nerozjede..tobe trzim taky palec, at si cim driv ok! :papa:

In reply to by ivca17

No jo, to je tím počasíčkem, tak doufejme že do porodu budem fit ;) asi leda ležet, nic jinýho nám nezbyde. Já vyslala manžu pro to Homeogene a cucám jak o život, možná to trošinku zabírá. Jinak jsme viděli v receptáři že prej na nachlazení pomáhá nastrouhat křen s citronem a lžička denně, tak se na to manža vrhl, ale je to teda superhnus :sick: . Myslím že ani prďolce to vůbec nejede. Ale každopádně to pěkně protáhne dutiny :///: . No hlavně že je to bez teplot, ty by nebyly vůbec dobrý. Tak rychlý uzdravování přeju ;) !!!!

Ahojky, přesně tak mi bylo na začátku 38. týdne. Na rýmu jsem si kapala Vincentku - normálně jsem si koupila tu celou lahev, odlila si do sklenkjy a nabírala obyč kapátkem, je prima, že ji můžeš libovolně často. A na bolení v krku mi vždycky zabere jedině obklad - v hodně teplé vodě namočím kapesník, tan na krk, přes to suchý ručník, aby to drželo chvíli teplé a zajistit šátkem, vyměnit cca po 10 minutách. Obvykle mi stačí hodinu dvě intenzivně vyměňovat obklady a bolení je pryč. Tohle by ti mělo pomoct, pokud je to nachlazení nebo viroza. Někdy je příčinou ten streptokok, ten stejný kvůli kterému se musejí dávat ATB při porodu se totiž může po těle stěhovat. U mě to nakonec byl ten případ, měla jsem i kašel a gyndař mi napsal ATB, takže když jsem po týdnu rodila, tak mi už nemuseli nic píchat, protože to vlastně bylo zaléčené. Tak ať ti to dobře dopadne

Ahojky, taky jsem se ráno probudila s knedlíkem, tak jsem začala kloktat Vincentkou. Což ovšem asi moc nezabere. Měla jsem boleníčko v krku tak nějak v polovině těhu a tenkrát mi doporučili v lékarně Homeogene 9 se to tuším jmenuje, je to homeopatikum. Moc jsem nedoufala, ale fakt to zabralo. U toho Joxu ti nevím. Vzpomínám si že tu někdo psal že se v těhu nesmí. Já nasadila česnek a čajíčky.

Tak já jsem ve40+1tt a mám uplně stejný problém....tak snad se dozvíme co zabírá a co těhulky můžou....Je to hrůůza :///:

ahojky, týden před porodem mě to chytlo taky, tak mi gyndař něco napsal, Abych prý ten porod pak udejchala. Bylo to něco na předpis na stříkání do krku, ale za dva dny jsem měla pokoj.Takže být tebou obrátím se na doktora.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka