chodítko

29.11.2009

Ahoj holky prosím o radu ,chtěla bych Barunce koupit na vánoce chodítko ale nemůžu se rozhodnout který rhttp://www.mimibazar.cz/foto.php?id=28015294&tab=1
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26481299&tab=1
Prosím poraďte který se vám zdá lepší děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já ani u jednoho dítěte pravé chodítko neměla, ale takové ty podpůrné hračky ano.
Máme auto - odstrkovadlo, které má vzadu madlo, za které se může držet.
Jinak ty chodítka, co ničí páteř a nožičky, to jsou myšlena prává chodítka - do kterých se dítě vyloženě posadí a pomocí koleček chodí.
Malá stejně se auta nevšímá - radši chodí s vysavačem :s:

mala ma od 6 mesice normalni choditko a k vanocum jsme take koupily rucni choditko a koupily jsme je v tescu za 499kc a vypada uplne stejne jako to druhy na tvym odkazu :a:

Ahojky,
my koupili pro malýho chodítko před 14 dny, mezitím jsme byli v poradně a Dr. nám řekla, ať ho v žádném případě nekupujeme, že byla na nějaký konferenci a že tam řikali, že tak do půl roku nebo za půl roku, je budou všechny stahovat z prodeje. Ničí se tím páteř a nožky, tak jsme ho rychle zase prodali. :)
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

naše Dorča donedávna běhala v normálním chodítku - pavouku. Názory Dr. se liší kus od kusu. Já i mí sourozenci jsme v chodítku taky lítali (a v daleko horším) a nemáme žádné problémy s páteří ani nožičkami... Podle mě záleží na zvážení každé mámy...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj holky to co chce maminka koupit není klasické chodítko co se do něj dává dítko tohle je pro dětičky které už se samy postaví a chodí třeba kolem nábytku je to takoví vozíček kterého se dítko přidržuje stejně jako třeba stolu akorát jezdí na kolečkách.

In reply to by Petra 82

Přesně jak píšeš ale myslela jsem si že to každý pochopí podle obrázku který jsem přiložila Barunka už stojí dlouho i oklo nábytku chodí takže si myslým že ji to nijak neublíží,chodítko pavouka máme doma taky ale jen půjčené a Barču jsem tam dala tak zhruba 10x.

děkuji za názor no já právě nevím od chicca se mi líbí že to má melodie a od fisher price že to má delší využítí tak se nemůžu rozhodnout

Ahoj my máme to první od fisheru ale koupily jsme starší na Aukru a je super a je jak nové akorát náš prcek si ještě počká takže není odskoušené akorát ho zkoušel náš 3letý líbí se mu když s toho uděláš ten vozíček.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka